Απόφραξη βουλωμένης λεκάνης τουαλέτας
Απόφραξη βουλωμένης λεκάνης τουαλέτας σε πολύ οικονομικές τιμές

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη & ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας. Ερχόμαστε ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας  ή κοινώς το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας, είναι μια περίπτωση που καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε. Το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας αποτελεί ένα κοινό πρόβλημα που απαιτεί άμεση επίλυση, τόσο για λόγους αισθητικής όσο και υγιεινής.

Μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να σας συμβεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις η απλή ρίψη καυτού νερού ή η χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι ίσως η πιο επείγουσα απόφραξη που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που σας τύχει. Αν βούλωσε η λεκάνη σας και δεν ξεφράζει με τις απλές μεθόδους, είναι ώρα να καλέσετε την εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Πλήρης απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας οικονομικά

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝΗΣ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας απο το 1973 με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που έλυσαν μια και καλή το πρόβλημα φραγής της λεκάνης της τουαλέτας απο χαρτιά, τρίχες, μικροαντικείμενα ή οτιδήποτε είχε μπλοκάρει τις σωληνώσεις.

Η απόφραξη βουλωμένης λεκάνης τουαλέτας δεν είναι απλή υπόθεση καθώς μπορεί το πρόβλημα να βρίσκεται σε μεγάλο βάθος μέσα στις σωληνώσεις. Με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και σας απαλλάσσουμε απο τα προβλήματα φραγής της τουαλέτας σας.

Η εταιρεία μας, μετά την απόφραξη της λεκάνης σας, αναλαμβάνει και την απολύμανση του χώρου, για αποφυγή πιθανών μολύνσεων απο βλαβερά μικρόβια απο τα ακάθαρτα ύδατα, αφήνοντας το μπάνιο σας καθαρό και έτοιμο προς χρήση 100% καθαρισμένο και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

  • Πως μπορώ να ξεβουλώσω μόνος μου την φραγμένη τουαλέτα;

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι ένα πρόβλημα που σίγουρα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα τόσο σε κατοικίες και πολυκατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζετε μερικούς τρόπους αντιμετώπισης πριν φωνάξετε εμάς για την αποτελεσματική και μόνιμη επίλυση του προβλήματος φραγής της λεκάνης.

  1. Απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης με βεντούζα. Μια απο τις πιο συνηθισμένες μεθόδους με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και μικρό κόστος. Δημιουργώντας κενό αέρος και διοχετεύοντας τον αέρα στις σωληνώσεις, μπορεί να αποφράξει διάφορα αντικείμενα που έχουν κολλήσει σε αυτές.
  2. Απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης με καυτό νερό. Ίσως ο πιο γνωστός τρόπος απόφραξης της λεκάνης μιας τουαλέτας με χρήση καυτού νερού που όμως δεν αποδίδει πάντα. Το καυτό νερό μαλακώνει τα διάφορα αντικείμενα οπότε κάνει πιο εύκολο την απομάκρυνσή τους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως το νερό θα πρέπει να μείνει στο περιβάλλον για 3-5 λεπτά ώστε να μειωθεί η θερμοκρασία του στους 80 βαθμούς περίπου, για αποφυγή βλάβης σε παλιούς πλαστικούς σωλήνες.
  3. Απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με απορρυπαντικό. Αδειάζουμε περίπου μισό μπουκάλι απορρυπαντικό πιάτων στην λεκάνη, σε συνδυασμό με ζεστό νερό και περιμένουμε μερικά λεπτά για να δράσει το απορρυπαντικό το οποίο εισχωρεί μεταξύ των αντικειμένων και τα κάνει να γλιστρούν.
  4. Απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με σύρμα. Χρησιμοποιούμε σκληρό σύρμα ή μια ατσαλίνα την οποία σπρώχνουμε προσεκτικά αλλά δυνατά μέσα στην λεκάνη, κουνώντας την δεξιά και αριστερά μέχρι να βρούμε το προβληματικό σημείο.
  5. Απόφραξη – ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με μαγειρική σόδα & ξύδι. Στην περίπτωση αυτή ρίχνουμε στην λεκάνη της τουαλέτας 200gr, μαγειρικής σόδας και 200gr ξύδι τα οποία αφήνουμε να δράσουν για 10-15 λεπτά. Στην συνέχεια με μια κατσαρόλα ρίχνουμε 4-5 λίτρα καυτό νερό και το αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
  • Ποιες είναι οι αιτίες που βουλώνει μια λεκάνη;

Οι πιο συχνές αιτίες που βουλώνει μια λεκάνη τουαλέτας είναι η ρίψη μη υδατο-διασπώμενων αντικειμένων όπως χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, καλυντικά μαντηλάκια κ.α. Επίσης η κακή κατάσταση των σωληνώσεων, η κακή ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών και η διάμετρος, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. 

  • Τι πρέπει να κάνω αν φράξει η λεκάνη της τουαλέτας;

Στην περίπτωση βουλώματος της λεκάνης της τουαλέτας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια απο τις παραπάνω μεθόδους που αναλύσαμε. Σε πολλές περιπτώσεις οι παραπάνω τρόποι δίνουν λύση. Αν όμως το πρόβλημα επιμένει μην αργήσετε άλλο. Καλέστε την Αποφρακτική Ανδρώνης στο 210.77.77.770 για να δώσει αποτελεσματική και μόνιμη λύση σε αυτή την πολύ δυσάρεστη και άβολη κατάσταση.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες).

 Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

  • Ποιες είναι οι τιμές για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας; 

Οι τιμή για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι 50€. Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα, όλο το 24ωρο, γιατί ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα δεν μπορεί να περιμένει.

  • Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική Ανδρώνης για απόφραξη λεκάνης;

Οι αποφράξεις βουλωμένης λεκάνης απαιτούν γνώση εξειδικευμένων τεχνικών και μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να αποφραχτεί σωστά και με διαρκές αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στη απόφραξης λεκάνης τουαλέτας όλων των τύπων, ενώ παράλληλα κατέχει τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό. Με εμπειρία απο το 1973, πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ  και χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων μπορείτε να είστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα. 

Συμβουλές απόφραξης λεκάνης

Αποφύγετε με κάθε τρόπο την ρίψη αντικειμένων μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας. Μην ξεχνάτε πως η λεκάνη δεν φράζει αμέσως αλλά σταδιακά, οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστείτε υπηρεσίες απόφραξης.

Απόφραξη λεκάνης και χημικά

Η χρήση χημικών για την απόφραξη λεκάνης της τουαλέτας σας δεν ενδεικνύεται. Η λάθος χρήση μπορεί να προξενήσει ανεπανόρθωτες βλάβες στα τοιχώματα των σωληνώσεων ενώ παράλληλα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία σας.

Ξεβούλωμα λεκάνης με βεντούζα

Η πιο ασφαλής, οικονομική και αποδοτική μέθοδος για απλά προβλήματα απόφραξης λεκάνης τουαλέτας είναι η χρήση βεντούζας. Με κόστος περίπου 5 ευρώ και απλέ κινήσεις μπορείτε να λύσετε πολλά απο τα μικρά και επιφανειακά προβλήματα φραγής της σωλήνωσης της λεκάνης.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770