Αποφράξεις με κάμερα Αθήνα - Έλεγχος & διάγνωση αποχετεύσεων
Αποφράξεις με κάμερα Αθήνα

Αποφράξεις με κάμερα Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο σύγχρονη και αποδοτική μέθοδος για την άμεση διάγνωση και έλεγχο του αποχετευτικού σας συστήματος, ώστε να ανακαλύψουμε ακριβώς σε ποιο σημείο και για πιο λόγο φράζει συχνά η αποχέτευση. 

Στην συνέχεια και έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα, το έμπειρο προσωπικό μας με προσοχή και τον κατάλληλο εξοπλισμό, σας απαλλάσσει απο το σοβαρό πρόβλημα της συνεχούς φραγής των σωληνώσεων σας μια και καλή!

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα σε χρόνια προβλήματα των αποχετεύσεων που σας ταλαιπωρούν με την τεχνολογία απόφραξης αποχετεύσεων με κάμερα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διάγνωση αποχέτευσης με ενδοσκοπική κάμερα

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ χρησιμοποιεί την ενδοσκοπική κάμερα αποχέτευσης για να εντοπίσει με ακρίβεια που ακριβώς “πονάει” η αποχέτευση σας ώστε να δώσει την σωστή και μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Με την μέθοδο απόφραξη με κάμερα έχετε πολλαπλά οφέλη, τόσο για εσάς όσο και για το κτίριο σας. Σε λίγη ώρα, το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μπορεί να ανακαλύψει με ακρίβεια τη βλάβη και να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα της φραγής των σωληνώσεων του κτιρίου σας.

Η μέθοδος απόφραξης με κάμερα δεν αποτελεί μέθοδο για την απόφραξη των σωληνώσεων, αλλά ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση, την διάγνωση και τον έλεγχο των σωληνώσεων σας, με τον πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

Η διάγνωση σωληνώσεων με κάμερα, είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να γίνεται όχι μόνο ως βοηθητική για την απόφραξη μιας αποχέτευσης, αλλά κυρίως για πρόληψη απο βλάβες και ζημιές του αποχετευτικού σας συστήματος, πριν καν αυτές δημιουργηθούν.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

 • Πως γίνεται ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα;

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι μια γρήγορη διαδικασία που πραγματοποιούμε στο χώρο σας για τον έλεγχο και διάγνωση των αποχετεύσεων σας. Εισάγουμε την κάμερα στις σωληνώσεις της αποχέτευσης του κτιρίου σας απο έμπειρο προσωπικό, για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόβλημα και σε ποιο σημείο ακριβώς. Ο τεχνικός παρακολουθώντας απο την οθόνη τις σωληνώσεις σας, μπορεί να δει και να εστιάσει ή ακόμα και να μεγεθύνει την εικόνα ώστε να δει αν υπάρχουν τυχόν ρωγμές, σπασίματα και την γενική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

 • Ποια διαδικασία ακολουθείται μετά την διάγνωση με κάμερα;

Ο τεχνικός μας, έχοντας μια πλήρη και σαφή εικόνα του αποχετευτικού συστήματος, θα σας ενημερώσει ακριβώς για τα προβλήματα που διαπίστωσε και για την υπάρχουσα κατάσταση των σωληνώσεων σας. Στη συνέχεια θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για την αποτελεσματική και μόνιμη επίλυση των προβλημάτων των σωληνώσεων σας.

Τέλος το συνεργείο μας, θα προχωρήσει στην επίλυση και επιδιόρθωση του προβλήματος που ανέδειξε ο έλεγχος με την κάμερα με την χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων απόφραξης και την εμπειρία μας.

 • Γιατί η αποφράξεις με κάμερα είναι η καλύτερη επιλογή;

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι μακράν η καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή για τον έλεγχο των αποχετεύσεων σας, αφού προσφέρουν άμεση διάγνωση του προβλήματος χωρίς να απαιτηθούν χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες. Ο έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα με χρήση εικόνας υψηλής ποιότητας, ελαχιστοποιεί το περιθώριο λάθους και δείχνει αμέσως την καρδιά του προβλήματος.

 • Ποιες είναι οι τιμές για αποφράξεις με κάμερα; 

Οι τιμή για την χρήση κάμερας αποχετεύσεων για την διάγνωση και επίλυση των προβλημάτων των αποχετεύσεων σας κοστίζει 80€. Το κόστος της, αν και φαίνεται υψηλό, είναι εξαιρετικά συμφέρον αφού ελαχιστοποιεί τις ώρες που απαιτούνται για την διάγνωση του προβλήματος σε αντίθεση με τους παλιότερους τρόπους ελέγχου. 

 • Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική Ανδρώνης για αποφράξεις με κάμερα;

Οι αποφράξεις με ενδοσκοπική κάμερα απαιτούν γνώση εξειδικευμένων τεχνικών και μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στη χρήση απόφραξης με κάμερα, ενώ παράλληλα κατέχει τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό. Με εμπειρία απο το 1973, πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ  και χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων μπορείτε να είστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα. 

Αποφράξεις διάγνωση με κάμερα

Η κάμερα χρησιμοποιείται για την επιθεώρηση και διάγνωση των σωληνώσεων σας για τυχόν προβλήματα όπως κακοτεχνίες, σκουπίδια, καθιζήσεις, μπάζα, ρίζες δέντρων, ιζήματα λυμάτων κ.α.

Καταγραφή Video με τη κάμερα

Με την κάμερα καταγράφουμε σε ψηφιακή μορφή (video) την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό των σωληνώσεων σας και το οποίο σας παραδίδουμε ώστε να το έχετε στην κατοχή σας.

Εντοπισμός για τρωκτικά και παράσιτα με την χρήση κάμερας

Η χρήση της κάμερας CCTV δεν σταματάει μόνο στις αποφράξεις. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος  για να διαπιστώσει κανείς τυχόν προβλήματα απο τρωκτικά και παράσιτα που συχνά υπάρχουν μέσα στις αποχετεύσεις των κτιρίων απο σπασίματα ή ρωγμές στις σωληνώσεις.

Αποφράξεις σε όλη την Αθήνα

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας : 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής μπαλκονιού: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης: 30€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροών:50€

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770