Αποφράξεις Κηφισιά - Αποφράξεις αποχετεύσεων Κηφισιά
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ 210 80 61 888 ΑΜΕΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις Κηφισιά και Αποφράξεις στα Βόρεια Προάστια.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.80.61.888

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στην Κηφισιά, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποια περιοχή της Κηφισιάς βρίσκεστε, με ένα τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο.

Από το 1973, η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗΣ, με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, επαγγελματικών οχημάτων γερμανικής κατασκευής και αποδοτικών μεθόδων απόφραξης, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και ξεκάθαρες χρεώσεις.

Επιλέξτε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ και θα διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας επαφή με το προσωπικό μας, πόσο σχολαστικοί, προσεκτικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε πολύ λογικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

45 χρόνια Αποφράξεις στην Κηφισιά και τα Βόρεια Προάστια

Διατηρούμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε άριστη κατάσταση, σε όποιο σημείο της Κηφισιάς και να βρίσκεστε, σε πολύ λογικές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία στις αποφράξεις Κηφισιά απο το 1973 και έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο πολύ μεγάλο πελατολόγιο μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την εξαιρετική και αποτελεσματική ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που προσφέρουμε, αλλά κυρίως για το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό μας.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, να έχει συχνά προβλήματα με τις αποχετεύσεις και την έντονη μυρωδιά.

Για επαγγελματικές αποφράξεις στη Κηφισιά, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος,  καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το άριστα εξειδικευμένο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των σωληνώσεων και δυσοσμίας που αντιμετωπίζεται εντός λίγης ώρας απο την στιγμή που θα καλέσετε. 

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, κατανοεί απόλυτα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να σας δώσει λύση όλο το 24ωρο, 365 μέρες / χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Κηφισιά - Αθήνα
Κηφισιά - Αθήνα
Απόφραξη αγωγού απο ξύλα και ρίζες στη Κηφισιά
Απόφραξη αγωγού απο ξύλα και ρίζες στη Κηφισιά
Απόφραξη αποχέτευσης Κηφισιά με πιεστικό υψηλής πίεσης
Απόφραξη αποχέτευσης Κηφισιά με πιεστικό υψηλής πίεσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Παρέχουμε μόνιμες λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές της Κηφισιάς, σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και δήμους, γρήγορα, αξιόπιστα και πολύ οικονομικά. Όπου και να μένετε στην Κηφισιά, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στην Κηφισιά ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία, με την χρήση του εξοπλισμού αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας, που έχουμε στην διάθεση μας. 

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στην Κηφισιά, για ξεβούλωνα αποχετεύσεων, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας, φτάνουν στον χώρο σας στην Κηφισιά, για να σας απαλλάξουν μια και καλή απο όλα τα προβλήματα των αποχετεύσεων σας, που σας ταλαιπωρούν.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος υπερύψηλης πίεσης, καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ακρίβεια όλες τις αποχετεύσεις σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές και με σωστή λειτουργία. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, παρέχει επιπλέον μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης. Διάφορα αντικείμενα, χώματα, μπάζα, τρίχες, λίπη, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, φύλλα, ρίζες δέντρων κτλ. φράζουν την δίοδο των υδάτων με αποτέλεσμα την πλημμύρα σε διάφορους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου ή την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και υπόγεια. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τον αγωγό, ενώ παράλληλα οι σωληνώσεις καθαρίζονται σε βάθος και με διαρκή αποτέλεσμα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αν οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πηγή του προβλήματος και να δοθεί άμεσα λύση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας και καταγράφουμε σε DVD, όχι μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων αλλά και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει, διορθώνει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στην Κηφισιά. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και παλιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή της Κηφισιάς, με εμπειρία απο το 1973, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ παράλληλα διαθέτουμε πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες σε όλα μας τα αυτοκίνητα. Με την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Για αποφράξεις φρεατίων στην Κηφισιά ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Κηφισιάς και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Κηφισιά 24/7, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, όποτε ακριβώς τις χρειάζεστε

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Οικονομικές αποφράξεις Κηφισιά
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Συντήρηση αποχετεύσεων Κηφισιά σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις αποχετεύσεις πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται επιπλέον απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του. 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν ως αποτέλεσμα, οι σωληνώσεις να φράζουν και να χρειάζεται ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφρακτική Ανδρώνης, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των σωληνώσεων του κτιρίου σας, για να είναι σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Κηφισιά σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή της Κηφισιάς σε παντός τύπου καταστήματα, εμπορικά κέντρα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, όσο σοβαρό και αν είναι, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Κηφισιά, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφράξεις στη Κηφισιά απο το 1973
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφράξεις Κηφισιάς 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αθήνα, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στην Κηφισιά, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, ποιοτική & φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και έργων, ένα είναι βέβαιο… 

Η άριστη, άμεση και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Κηφισιάς, γίνονται όλες τις ώρες, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, γιατί σεβόμαστε εσάς, τον χώρο σας αλλά και τους γείτονες.

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στην Κηφισιά

Για αποφράξεις φρεατίων στην Κηφισιά ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Κηφισιάς και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφρακτική Κηφισιάς, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, όποτε ακριβώς τις χρειάζεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες στην Κηφισιά:
210.80.61.888

Περιοχές αποφράξεων στα Βόρεια Προάστια

Για αποφράξεις στην Κηφισιά καλέστε:
210.80.61.888

Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές εξυπηρέτησης στα Βόρεια Προάστια Αθηνών απο την εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα με αλφαβητική σειρά.  210.80.61.888

Απόφραξη νεροχύτη στη Κηφισιά

Σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να τραβήξει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Κηφισιάς για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Απόφραξη νιπτήρα στη Κηφισιά

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, σε όποιο σημείο της Κηφισιάς και αν είστε, απο διάφορα αντικείμενα, τρίχες, χαρτιά, λίπη και οτιδήποτε άλλο φράζει τις σωληνώσεις του νιπτήρα σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, Με χρήση σύγχρονων τεχνικών απόφραξης και μηχανημάτων, καθαρίζουμε τον νιπτήρα σας και φροντίζουμε για την σωστή λειτουργία του για πολλά χρόνια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

 • Απόφραξη λεκάνης Κηφισιά: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Κηφισιά: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Κηφισιά: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Κηφισιά: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Κηφισιά: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Κηφισιά: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Κηφισιά: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Κηφισιά: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Κηφισιά: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Κηφισιά:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Κηφισιά: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Κηφισιά: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Κηφισιά: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770