Αποφράξεις Μαρούσι - Αποφράξεις αποχετεύσεων Μαρούσι
Αποφράξεις Μαρούσι - Αποφράξεις αποχετεύσεων Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις Μαρούσι και Αποφράξεις στα Βόρεια Προάστια.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.80.61.888

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Μαρούσι με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στο Μαρούσι Αττικής, έρχεται στο χώρο σας άμεσα, σε όποια περιοχή του Αμαρουσίου βρίσκεστε, με ένα μόνο τηλεφώνημα. 

Από το 1973, η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Μαρούσι, με την χρήση σύγχρονων και επαγγελματικών μηχανημάτων, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και χαμηλές χρεώσεις.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Ανδρώνης Μαρούσι, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας επαφή με το αποφρακτικό τεχνικό προσωπικό , πόσο προσεκτικοί, σχολαστικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε πολύ λογικές τιμές. 

Οικονομικές Αποφράξεις Μαρούσι

45 χρόνια Αποφράξεις στο Μαρούσι και τα Βόρεια Προάστια

Διατηρούμε και καθαρίζουμε, αποφράζουμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε άριστη κατάσταση, σε όποιο σημείο στο Μαρούσι και να βρίσκεστε, σε πολύ χαμηλές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία στις αποφράξεις Μαρούσι απο το 1973 έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο πολύ μεγάλο πελατολόγιο μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την εξαιρετική και αποτελεσματική ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που σας προσφέρουμε, αλλά κυρίως για το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό μας.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, να έχει προβλήματα φραγής των αποχετεύσεων και συχνά άσχημη μυρωδιά στο χώρο. 

Για ποιοτικές αποφράξεις στο Μαρούσι, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος, καλέστε άμεσα τις αποφράξεις Μαρούσι Ανδρώνης. Το άριστα εξειδικευμένο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των σωληνώσεων και δυσοσμίας που αντιμετωπίζεται εντός λίγης ώρας απο την στιγμή που θα καλέσετε. 

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Μαρούσι, κατανοεί απόλυτα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να σας δώσει λύση όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου, η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι, είναι ικανή να σας δώσει την λύση.

Αποφράξεις Ανδρώνης Μαρούσι - 210.80.61.888

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Μαρούσι

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές του Αμαρουσίου, σε κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, δήμους και οποιοδήποτε άλλο κτίριο ή υπηρεσία, γρήγορα, αξιόπιστα και πολύ οικονομικά. Όπου και να μένετε στο Μαρούσι, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στο Μαρούσι ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία, με την χρήση του εξοπλισμού αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας. 

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στο Μαρούσι

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο Μαρούσι, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αποφράξεων της Ανδρώνης Αποφρακτική, καταφτάνει στον χώρο σας στο Μαρούσι, για να σας απαλλάξει άμεσα απο όλα τα προβλήματα φραγής και δυσοσμίας των αποχετεύσεων που σας ταλαιπωρούν.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Μαρούσι και Βόρεια Προάστια Αθηνών 

Το Μαρούσι (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέα Αθηνών, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους. (πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Μαρούσι

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Μαρούσι, παρέχει μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές. Διάφορα μικροαντικείμενα, χώματα, μπάζα, τρίχες, λίπη και διάφορα άλλα υλικά, συχνά φράζουν την δίοδο των υδάτων, με αποτέλεσμα την πλημμύρα σε διάφορους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου ή πολλές φορές την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και υπόγειες κατοικίες. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τις σωληνώσεις, ενώ παράλληλα οι αποχετεύσεις καθαρίζονται σε βάθος και με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απόφραξη με κάμερα Μαρούσι

Αν κατά τις εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας εντοπίσουμε προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την πραγματική πηγή του προβλήματος ώστε να δώσουμε άμεσα λύση και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας το σημείο φραγής και καταγράφουμε σε DVD το video που καταγράφει η κάμερα CCTV. Με τον τρόπο αυτό δεν βρίσκουμε μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων αλλά βλέπουμε και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει και διορθώνει, όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Μαρούσι άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στο Μαρούσι. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και παλιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων Μαρούσι, με εμπειρία πίσω στο 1973, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ παράλληλα η εταιρεία μας, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Μαρούσι, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα, σε αποφράξεις παντός τύπου.

Αποφράξεις Μαρούσι παντός τύπου

Οικονομικές αποφράξεις Μαρούσι
Οικονομικές αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις στο Μαρούσι σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις αποχετεύσεις πολλών πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα του κτιρίου, που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται επιπρόσθετα απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του. 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των ετών, έχουν ως αποτέλεσμα, οι σωληνώσεις του κτιρίου να φράζουν και να χρειάζεται άμεσα ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Μαρούσι, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των αποχετεύσεων του κτιρίου σας.

Αποφράξεις στο Μαρούσι σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή του Αμαρουσίου σε παντός τύπου επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, καταστήματα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Μαρούσι, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι απο το 1973
Αποφράξεις Μαρούσι απο το 1973

Αποφράξεις Μαρούσι 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αττική, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στο Μαρούσι, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, ποιοτική, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και έργων, ένα είναι βέβαιο… 

Η άριστη και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή του Αμαρουσίου, γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, με σεβασμό σε εσάς και τον χώρο σας.

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στο Μαρούσι

Για αποφράξεις φρεατίων στο Μαρούσι ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή του Αμαρουσίου και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Μαρούσι, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υπεύθυνες υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις την στιγμή και την ώρα που τις χρειάζεστε.

Περιοχές αποφράξεων στα Βόρεια Προάστια

Για αποφράξεις στο Μαρούσι καλέστε:
210.80.61.888

Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές εξυπηρέτησης στα Βόρεια Προάστια Αθηνών απο την εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα με αλφαβητική σειρά.  210.80.61.888

Αποφράξεις νεροχύτη Μαρούσι

Σας κουράζει ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να αποστραγγίσει τα νερά; Καλέστε άμεσα τις Αποφράξεις Μαρούσι για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Απόφραξη νιπτήρα Μαρούσι

Η Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, είναι απαραίτητη για αποφυγή δυσάρεστων οσμών και για να μην υπάρχουν προβλήματα πλημμύρας. Σε μια τέτοια δύσκολη και άβολη κατάσταση, αν οι απλές μέθοδοι απόφραξης δεν αποδώσουν, τότε καλέστε τις Αποφράξεις Μαρούσι της εταιρίας Ανδρώνης για να σας αποφράξει τον νιπτήρα, αποτελεσματικά, αξιόπιστα και με ξεκάθαρες χρεώσεις.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμές Αποφράξεων Μαρούσι

 • Απόφραξη λεκάνης Μαρούσι: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Μαρούσι: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Μαρούσι: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Μαρούσι: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Μαρούσι: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Μαρούσι: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Μαρούσι: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Μαρούσι: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Μαρούσι: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Μαρούσι:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Μαρούσι: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Μαρούσι: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Μαρούσι: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770