Αποφράξεις αποχέτευσης με υδροβολή
Αποφράξεις αποχέτευσης με υδροβολή

Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή  ή κοινώς απόφραξη με πιεστικό, είναι μια πολύ αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος για την απόφραξη αποχετεύσεων με την χρήση πολύ υψηλής πίεσης νερού απο κατάλληλα μπεκ (ακροφύσια).

Με την χρήση λάστιχων μήκους 120μ το καθένα μας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ακόμα και στα πιο δύσκολα και απομακρυσμένα σημεία των σωληνώσεων του κτιρίου σας, δίνοντας λύση στα χρόνια προβλήματα φραγής των σωληνώσεων.

Η αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή μπορούν να συνδυαστούν άψογα με την χρήση ενδοσκοπικής κάμερας απόφραξης για τον έλεγχο των αποχετεύσεων πριν την έναρξη των εργασιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής

Η μέθοδος απόφραξης των σωληνώσεων με την υδροβολή υψηλής πίεσης, καθαρίζει και ξεβουλώνει οποιοδήποτε αγωγό απο συσσωρευμένες βρομιές και αντικείμενα με την χρήση του νερού που διοχετεύονται απο τις αντλίες υψηλής πίεσης προς τις αποχετεύσεις.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αθήνα είναι απο τις πλέον εξειδικευμένες και έμπειρες στη μέθοδο απόφραξης με υδροβολή πίεσης, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα, δυνατά και αποτελεσματικά μηχανήματα.

Η απόφραξη αποχέτευσης με υδροβολή, με την πολύ δυνατή δέσμη νερού που εκτοξεύει, απομακρύνει ακόμα τα λίπη και τους λεκέδες απο τις επιφάνειες των αγωγών, ενώ με την χρήση φιλικών υλικών προς το περιβάλλον σας δίνετε η ευκαιρία για έναν οικολογικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

  • Τι είναι η απόφραξη αποχέτευσης με υδροβολή;

Ο απόφραξη αποχέτευσης με υδροβολή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού των σωληνώσεων μιας αποχέτευσης, με την βοήθεια πιεστικών μηχανημάτων, που διοχετεύουν στις σωληνώσεις το νερό με πολύ υψηλή πίεση απο ειδικά ακροφύσια (μπεκ) που διαλύουν οτιδήποτε βρουν στο διάβα τους. Η μέθοδος αυτή καθαρίζει σε βάθος το αποχετευτικό σας σύστημα και του δίνει ζωή για πολλά χρόνια ακόμα.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες).

 Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

  • Σε τι βάθος μπορεί να φτάσει ο καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή;

Χρησιμοποιούμε λάστιχα που το καθένα έχει μήκος 120 μέτρα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να φτάσουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα και μακρινά σημεία των σωληνώσεων για πλήρη και βαθύ καθαρισμό.

  • Γιατί η αποφράξεις με υδροβολή είναι τόσο αποτελεσματική;

Οι αποφράξεις με υδροβολή είναι πολύ αποτελεσματικές διότι η εκτόξευση νερού με πολύ υψηλή πίεση διαλύει και διαπερνά όλα τα εμπόδια που θα συναντήσει, ενώ παράλληλα λόγω της κατασκευής των μπεκ, το νερό απο εκτοξεύεται σε διάφορες κατευθύνσεις και όχι μόνο ευθεία, οπότε ο αγωγός καθαρίζεται καθολικά.

  • Ποιες είναι οι τιμές για αποφράξεις με υδροβολή; 

Οι τιμή για την απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή είναι 50€.   

  • Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική Ανδρώνης για αποφράξεις με υδροβολή;

Οι αποφράξεις με πιεστικό απαιτούν γνώση εξειδικευμένων τεχνικών και μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να σωστά και με μόνιμα αποτελέσματα. Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στη χρήση απόφραξης με πιεστικό, ενώ παράλληλα κατέχει τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό. Με εμπειρία απο το 1973 και χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων μπορείτε να είστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η εταιρεία μας “Αποφράξεις Αθήνα Ανδρώνης” είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο που έχει πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Καθαρισμός Αποχέτευσης

Η Ανδρώνης Αποφρακτική αποτελεί την καλύτερη λύση στα προβλήματα αποφράξεων που σας ταλαιπωρούν δίνοντας λύσεις για περισσότερα απο 45 χρόνια. Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων παντός τύπου με απόλυτη επιτυχία.

Υδροβολή υψηλής πίεσης

Η υδροβολή ( υψηλή πίεση νερού) είναι μια απο τις μεθόδους απόφραξης που χρησιμοποιείται περισσότερο και με πολλές εφαρμογές σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις απόφραξης. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είναι και η μοναδική λύση.

Χρήση υδροβολής για καθαρισμούς χώρων

Η μέθοδος της απόφραξης με πιεστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις που απαιτείται καθαρισμός σε επιφάνειες όπως τοίχους, ταράτσες, αποθήκες ή όπου αλλού δεν μπορούν να εφαρμοστούν χημικά προϊόντα.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770