Οικονομικές & αξιόπιστες Αποφράξεις Νίκαια
Αποφράξεις Νίκαια - Αποφράξεις αποχετεύσεων Νίκαια

Αποφράξεις Νίκαια

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις στη Νίκαια και Αποφράξεις σε όλο τον Πειραιά.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.64.64.000

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νίκαια με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στη Νίκαια στο Πειραιά, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποια περιοχή της Νίκαιας και να βρίσκεστε, με ένα απλό τηλεφώνημα. 

Από το 1973, η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Νίκαια, με την χρήση σύγχρονων και επαγγελματικών μηχανημάτων απόφραξης, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και πολύ οικονομικές χρεώσεις.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Ανδρώνης Νίκαια, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας επαφή με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας , πόσο ευγενικοί, προσεκτικοί, σχολαστικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας σας το καλύτερο αποτέλεσμα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οικονομικές Αποφράξεις Νίκαια

45 χρόνια Αποφράξεις στη Νίκαια και τον Πειραιά

Δουλειά μας είναι να διατηρούμε, να καθαρίζουμε, να αποφράζουμε και να συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε άριστη κατάσταση, σε όποιο σημείο της Νίκαιας και να βρίσκεστε, σε πολύ οικονομικές τιμές, σεβόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία στις αποφράξεις στη Νίκαια πίσω στο μακρινό 1973 έχοντας ένα τεράστιο πελατολόγιο απο ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμάνε. 

Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την εξαιρετική και άριστη ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που παρέχουμε, αλλά κυρίως, για το υπευθυνότητα, την ευγένεια, το ήθος και τον επαγγελματισμό μας.

Για ποιοτικές αποφράξεις στη Νίκαια, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος, καλέστε σήμερα κιόλας τις αποφράξεις Νικαίας Ανδρώνης. Το άριστα εξειδικευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απο όλα τα προβλήματα των βουλωμένων  σωληνώσεων και της δυσοσμίας που αντιμετωπίζετε, με μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νίκαια, κατανοεί απόλυτα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να σας δώσει λύση όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας, ακόμα και τις επίσημες αργίες. Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές της Νίκαιας, η εταιρεία Αποφράξεις Νίκαια, είναι απόλυτα ικανή να σας δώσει την λύση που ζητάτε.

Αποφράξεις Ανδρώνης Νίκαια

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Νίκαια

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα είδη αποφράξεων στη Νίκαια και τις γύρω περιοχές της Νίκαιας και τα προάστια του Πειραιά, σε κατοικίες, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και παντός είδους κτίρια ή υπηρεσίες, γρήγορα, αξιόπιστα και πολύ λογικές χρεώσεις. Όπου και να μένετε στη Νίκαια, είμαστε δίπλα σας με ένα απλό τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στη Νίκαια στον Πειραιά ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία των σωληνώσεων, με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας, που έχουμε στη διάθεσή μας. 

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στη Νίκαια

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις βουλώνουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε αστραπιαία αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στη Νίκαια, όλο το 24ωρο, το τεχνικό προσωπικό αποφράξεων της εταιρείας “Αποφράξεις Νίκαια”, καταφτάνει στον χώρο σας, για να σας απαλλάξει σε πολύ σύντομο χρόνο, απο όλα τα προβλήματα φραγής και δυσοσμίας των αποχετεύσεων  που σας προκαλούν πονοκέφαλο.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Νίκαια

Η Νίκαια, γνωστή ως Νέα Κοκκινιά που είναι η πρώην ονομασία της ή απλά Κοκκινιά, είναι περιοχή των Αθηνών και αποτελεί δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς. και είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών. Βρίσκεται περίπου 4 χλμ βορειοδυτικά του Πειραιά. Από την απογραφή του 2011, η Νίκαια έχει πληθυσμό 89.380 κατοίκους. (πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Νίκαια

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νίκαια, παρέχει μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις αποχετεύσεις σας άριστα συντηρημένες. Χώματα, μπάζα, διάφορα αντικείμενα, τρίχες, χαρτιά, βαμβάκι και διάφορα άλλα υλικά, συχνά βουλώνουν την δίοδο των υδάτων, με αποτέλεσμα την πλημμύρα σε διάφορους χώρους του κτιρίου ή την άσχημη μυρωδιά, κατα κύριο λόγο σε κουζίνες, μπάνια και υπόγεια. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τις σωληνώσεις, ενώ παράλληλα οι αποχετεύσεις καθαρίζονται σε βάθος και με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απόφραξη με κάμερα Νίκαια

Αν κατά τις εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας εντοπίσουμε προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστώσουμε με μεγάλη ακρίβεια και σε σύντομο χρόνο, την πραγματική πηγή του προβλήματος ώστε να δώσουμε άμεσα λύση. Με την χρήση της κάμερας αποφράξεων CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων και καταγράφουμε σε DVD την όλη διαδικασία και για μελλοντική χρήση. Με τον τρόπο αυτό δεν βρίσκουμε μόνο το ακριβές σημείο φραγής του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε και την γενική κατάσταση των σωληνώσεων σας, έχοντας πλέον μια ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα, που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ακριβώς εκεί που “πονάει” η αποχέτευσή σας. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ, σε ελάχιστο χρόνο και με το πολύ μικρό κόστος, καθαρίζει, ελέγχει και διορθώνει, όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Νίκαιας άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στη Νίκαια. Εκτός ότι είμαστε απο τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες εταιρίες απόφραξης στην Ελλάδα, στο χώρο των αποφράξεων στη Νίκαια, με εμπειρία απο το 1973, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο και επαγγελματικό στόλο οχημάτων για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία μας, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο, που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Νίκαια, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα, σε αποφράξεις παντός τύπου.

Αποφράξεις Νίκαια παντός τύπου

Οικονομικές αποφράξεις στη Νίκαια - Πειραιάς
Οικονομικές αποφράξεις στη Νίκαια στο Πειραιά

Αποφράξεις στη Νίκαια σε πολυκατοικίες 

Αρκετά συχνά παρατηρούνται προβλήματα στις αποχετεύσεις των πολυκατοικιών, λόγω της έντονης και καθημερινής χρήσης του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου, απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το σύστημα σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο απο την μη ορθή χρήση του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών ή κακοτεχνίας κατά την κατασκευή του. 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν ως συνέπεια, οι σωληνώσεις του κτιρίου να βουλώνουν συχνά, να μυρίζουν άσχημα και να χρειάζεται άμεσα ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νίκαια,  αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των αποχετεύσεων σας.

Αποφράξεις στη Νίκαια σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή της Νίκαιας σε παντός τύπου επαγγελματικούς χώρους όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα και όλους γενικά τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων μια και καλή. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νίκαια, μπορεί να σας δώσει την λύση που χρειάζεστε.

Γενικές Αποφράξεις Νίκαια

Αποφράξεις Νίκαια με συνέπεια απο το 1973
Αποφράξεις Νίκαια με συνέπεια απο το 1973

Αποφράξεις Νίκαια 100% εγγυημένα  

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στη Νίκαια και τις γύρω περιοχές του Πειραιά, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με περισσότερα από δέκα επαγγελματικά ειδικά αποφρακτικά οχήματα, για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στη Νίκαια, για ποιοτική, άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και πράξεων. 

Εγγυόμαστε την άριστη και αποτελεσματική απόφραξη των βουλωμένων αποχετεύσεων, σε πολύ σύντομο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Νίκαιας, γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, με σεβασμό στο χώρο σας και τους γείτονες

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στη Νίκαια

Για αποφράξεις φρεατίων στη Νίκαια για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Νίκαιας και τις γύρω περιοχές του Πειραιά, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Νίκαια 24/7, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, χωρίς εξαιρέσεις, για να σας προσφέρουμε τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις.

Αποφράξεις νεροχύτη Νίκαια

Σας προβληματίζει ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Βουλώνει συχνά, μυρίζει έντονα ή αργεί να αποστραγγίσει τα νερά; Η λύση είναι οι Αποφράξεις Νίκαια για μόνιμη επίλυση του προβλήματος, γρήγορα αξιόπιστα και πολύ οικονομικά!

Απόφραξη νιπτήρα Νίκαια

Η Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, είναι απαραίτητη για αποφυγή δυσάρεστων οσμών και αργής ή καθόλου απορρόφησης των υδάτων. Ένα συχνό πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλά νοικοκυριά. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νίκαιας, είναι δίπλα σας, για να αποφράξει τον νιπτήρα σας, με διαρκές και μόνιμο αποτέλεσμα.

Τιμές Αποφράξεων Νίκαια

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770