Απόφραξη υδρορροών βεράντας Αθήνα - Απόφραξη κάθετης υδρορροής
Απόφραξη υδρορροών βεράντας - Οικονομική απόφραξη κάθετης υδρορροής

Απόφραξη υδρορροών βεράντας Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη υδρορροών βεράντας. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη υδρορροών βεράντας είναι πολύ συχνή σε κατοικίες ή πολυκατοικίες με γλάστρες και λουλούδια στα μπαλκόνια. Με τον αέρα και την βροχή φύλλα, χώματα ή  πευκοβελόνες πέφτουν στο πάτωμα και καταλήγουν στο σιφόνι της υδρορροής.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι κάθετες ή οριζόντιες υδρορροές σε μπαλκόνια, ταράτσες, υπόγεια κλπ. να γεμίζουν με φύλλα και σκουπίδια, τα οποία με την σειρά του φράζουν την διέλευση των υδάτων μέσα απο την υδρορροή. 

Η απόφραξη υδρορροών βεράντας, παρατηρείται κυρίως σε περιόδους έντονης βροχόπτωσης, με συνέπεια την πλημμύρα του μπαλκονιού ή της ταράτσας απο την αδυναμία διέλευσης των υδάτων μέσα απο την υδρορροή.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Πλήρης απόφραξη – ξεβούλωμα υδρορροής βεράντας

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ καθαρίζει και αποφράζει πλήρως τις βουλωμένες κάθετες και οριζόντιες υδρορροές σε μπαλκόνια και ταράτσες, με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων για μόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα, για πάνω απο 45 χρόνια. 

Βέβαια, η καλύτερη αντιμετώπιση για απόφραξη βουλωμένης υδρορροής βεράντας είναι η σωστή χρήση και πρόληψη, καθώς τα φύλλα απο τα λουλούδια και τα δέντρα της περιοχής, θα συνεχίσουν να πέφτουν στο μπαλκόνι σας.

Η εταιρεία μας καθαρίζει την υδρορροή σας απο οποιαδήποτε εμπόδιο και φροντίζει για την άριστη λειτουργία της.  Η απόφραξη βουλωμένης υδρορροής βεράντας, είναι πολύ σημαντική καθώς εύκολα μπορεί το νερό να μπει στο σπίτι σας ή αν το πρόβλημα εντοπίζεται στην ταράτσα, να δημιουργηθεί υγρασία και μούχλα στο ταβάνι απο τα λιμνάζοντα νερά.  

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

  • Τι είναι η υδρορροή βεράντας;

Η υδρορροή βεράντας είναι ένας οριζόντιος (οριζόντια υδρορροή βεράντας),  ή κάθετος (κάθετη υδρορροή βεράντας), σωλήνας ο οποίος ξεκινάει απο το σιφώνι του μπαλκονιού και καταλήγει έξω απο την βεράντα. Αν η βεράντα βρίσκεται σε ισόγειο ή σε υπερυψωμένο χώρο τότε ο σωλήνας της υδρορροής είναι κάθετος και συνδέεται απευθείας με την κεντρική αποχέτευση. Διαφορετικά αν είναι η βεράντα ή το μπαλκόνι βρίσκεται σε όροφο, τότε ο σωλήνας της υδρορροής είναι οριζόντιος μέχρι το σημείο που ενώνεται με τον κάθετο σωλήνα της υδρορροής. 

  • Πως να αποφύγω το βούλωμα της βεράντας;

Η λύση για να αποφύγετε να την φραγή των υδρορροών της βεράντας, του μπαλκονιού ή της ταράτσας σας, είναι ο τακτικός καθαρισμός απο φύλλα, χώματα και κλαδιά κυρίως πριν την βροχόπτωση για αποφυγή πλημμύρας απο την νεροποντή. Μια ξαφνική καταιγίδα σε ένα μη καθαρισμένο και σκουπισμένο μπαλκόνι, μπορεί να είναι αρκετή, για την φραγή της υδρορροής απο τα φύλλα και κλαδιά που υπήρχαν στο δάπεδο και παρασύρθηκαν προς το στόμιο της αποχέτευσης της υδρορροής.

  • Πώς αποφράζεται μια βουλωμένη υδρορροή βεράντας;

Ανάλογα με την περίπτωση και το μέγεθος του προβλήματος, η εταιρεία Αποφρακτική Ανδρώνης επιλέγει το κατάλληλο μηχάνημα και την καλύτερη τεχνική, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα αποτελεσματικά και με διάρκεια. Μερικά απο τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την απόφραξη βουλωμένης υδρορροής βεράντας είναι οι αποφρακτικές βέργες, τα ηλεκτρονικά και χειροκίνητα φίδια, πιεστικά νερού, κτλ.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

  • Ποια είναι η τιμή για απόφραξη κάθετης και οριζόντιας υδρορροών μπαλκονιών; 

Οι τιμή για την απόφραξη οριζόντιας υδρορροής μπαλκονιού είναι 40€ ενώ το κόστος για απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροών βεράντας είναι 50€ με εγγύηση άριστης λειτουργίας και διαρκή αποτέλεσμα. Για περισσότερες απορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας, με πλήρη και μόνιμη απόφραξη βουλωμένης υδρορροής βεράντας. Διαθέτουμε εμπειρία απο το 1973 σε παντός είδους αποφράξεις, ενώ παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ

  • Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική Ανδρώνης για αποφράξεις κάθετης και οριζόντιας υδρορροής βεράντας;

Οι αποφράξεις υδρορροής βεράντας είναι ένα συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη σε παντός είδους απόφραξης υδρορροών, ενώ παράλληλα κατέχει τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό. Με εμπειρία απο το 1973, πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ  και χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων, μπορείτε να είστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Ξεβούλωμα υδρορροής βεράντας

Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να απαλλάξουμε απο όλα τα προβλήματα φραγής των υδρορροών του κτιρίου σας, όλο το 24ωρο, σαββατοκύριακα και αργίες. Ένα πλημμυρισμένο μπαλκόνι, βεράντα, μια σκεπή ή ταράτσα δεν μπορεί να περιμένει. 

Απόφραξη υδρορροής Αττική

Με τα εξειδικευμένα αποφρακτικά συνεργεία μας είμαστε δίπλα σας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και Αττικής με τεχνικούς αποφράξεων που διαθέτουν πείρα και τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό.

Αποφράξεις υδρορροής σε εταιρείες & ιδιώτες

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αποφράξεις υδρορροών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σε κατοικίες, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εργοστάσια, βιομηχανίες & καταστήματα μεμονωμένα αλλά και με συμβόλαια μηνιαίας συντήρησης αποχέτευσης

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770