Απόφραξη βουλωμένου νιπτήρα μπάνιου οικονομικά
Απόφραξη βουλωμένου νιπτήρα μπάνιου οικονομικά

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου. Ερχόμαστε ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου ή κοινώς το ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου, είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Με την πάροδο του χρόνου, το φράξιμο ή βούλωμα του νιπτήρα απο τρίχες, χαρτιά, βαμβάκι, οδοντικό νήμα και διάφορα μικροαντικείμενα είναι αναπόφευκτο.

Σε πολλές περιπτώσεις φραγής στη σωλήνωση ενός νιπτήρα μπάνιου, η λύση μπορεί να είναι απλή. Με την χρήση ζεστού νερού, βεντούζας, αφαίρεση της καμπής κάτω απο τον νιπτήρα ή χρήση χημικών, μπορεί να δώσετε λύση στο βουλωμένο νιπτήρα μπάνιου.

Αν όμως οι παραπάνω λύσεις δεν δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή συνεχίζει ο νιπτήρας να βουλώνει συχνά, τότε είμαστε εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να δώσουμε λύση με την πλήρη και μόνιμη απόφραξη του βουλωμένου νιπτήρα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Πλήρης απόφραξη – ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου οικονομικά

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ πραγματοποιεί απόφραξη του νιπτήρα σας άμεσα και οικονομικά απαλλάσσοντας σας απο το συχνό πρόβλημα φραγής του σωλήνα και της έντονης δυσοσμίας. Είμαστε ειδικοί στην απόφραξη ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου με χρήση κατάλληλων και αποτελεσματικών μεθόδων. Επιπλέον, μετά την απόφραξη του βουλωμένου νιπτήρα, σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για την ορθή χρήση του.

Η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς πολλές φορές το πρόβλημα διαπιστώνεται βαθιά μέσα στην αποχέτευση, οπότε δεν μπορεί να επιλυθεί με την χρήση των απλών τεχνικών απόφραξης του σωλήνα του νιπτήρα.

Η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου γίνεται με ειδικά εργαλεία απόφραξης όπως βεντούζα, τρόμπα απόφραξης νιπτήρα, πιστόλι αποφράξεως νιπτήρα, χειροκίνητο και ηλεκτροκίνητο αποφρακτικό σπιράλ (ατσαλίνα), κάβουρα καθώς επίσης και χρήση αποφρακτικής κάμερα αποχέτευσης εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

 • Τι μπορώ να κάνω για ξεβούλωμα του νιπτήρα μπάνιου;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απόφραξη του νιπτήρα μπάνιου απο τρίχες, οδοντικό νήμα, βαμβάκι, χαρτιά και μικροαντικείμενα που κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα. Μερικοί τρόποι απο αυτούς είναι οι παρακάτω:

 1. Απόφραξη – ξεβούλωμα νιπτήρα με βεντούζα. Η βεντούζα πρέπει να εφάπτει ακριβώς στο σιφόνι σας. Στη συνέχεια βουλώστε με πανί η μονωτική ταινία την έξοδο υπερχείλισης. Αμέσως μετά αφαιρέστε το προστατευτικό διχτάκι απο το στόμιο του σιφονιού και γεμίστε με νερό τον νιπτήρα ώστε να καλύπτει πλήρως την βεντούζα. Στη συνέχεια με κοφτές και γρήγορες κινήσεις κάντε την βεντούζα πάνω και κάτω ώστε να δημιουργηθεί κενό αέρος για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες απο τον σωλήνα του νιπτήρα. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί. Τέλος αφαιρέστε όλα καλύμματα και τις μονωτικές ταινίες και ρίξτε βραστό νερό.
 2. Απόφραξη – ξεβούλωμα νιπτήρα με βραστό νερό. Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε την να βράσει. Ρίξτε προσεκτικά το νερό με σταθερή ροή μέσα στο στόμιο του νιπτήρα. Το ζεστό νερό είναι ικανό να μαλακώσει τα διάφορα εμπόδια και να καθαρίσει το εσωτερικό του σωλήνα του νιπτήρα. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε στο βραστό νερό μαγειρική σόδα, αλάτι, ξύδι ή και υγρό πιάτων.
 3. Απόφραξη – ξεβούλωμα νιπτήρα με σύρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εύκαμπτο σύρμα ή μια ατσαλίνα που εύκολα μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, για απομάκρυνση των εμποδίων σπρώχνοντας με αργές και δυνατές κινήσεις το σύρμα μέσα στο σωλήνα του νιπτήρα. Τέλος ρίξτε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ώστε να απομακρύνει πλήρως ότι έχει απομείνει. 
 4. Απόφραξη – ξεβούλωμα νιπτήρα με χημικά. Δεν θα προτείναμε αυτή την μέθοδο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για την επικινδυνότητα της αλλά και τις σοβαρές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να φοράτε μάσκα γυαλιών, προστατευτικά γάντια και ο χώρος πρέπει να αερίζεται επαρκώς.
 • Δεν θέλω να ξεβουλώσω τον νιπτήρα μόνος μου, τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν θέλετε να αποφράξετε μόνος σας τον βουλωμένο νιπτήρα του μπάνιου σας ή δεν βρήκατε λύση χρησιμοποιώντας τις απλές μεθόδους απόφραξης νεροχύτη κουζίνας, είμαστε δίπλα σε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και συνέπεια να σας απαλλάξουμε πλήρως απο προβλήματα φραγής του νεροχύτη σας. 

Οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Ανδρώνης είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο να σας δώσουν μόνιμη, επαγγελματική λύση χρησιμοποιώντας τις πιο σωστές, ασφαλής και αποτελεσματικές μεθόδους, με χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών που δεν βλάπτουν την υγεία σας ή τις σωληνώσεις σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

 • Εργαλεία απόφραξης νιπτήρα κουζίνας

Υπάρχουν διάφορα αποφρακτικά εργαλεία και μηχανήματα για την σωστή και πετυχημένη απόφραξη του νιπτήρα σας. Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει άριστα μηχανήματα και εργαλεία, που μας επιτρέπουν να δώσουμε την βέλτιστη λύση σε κάθε είδους προβλήματος απόφραξης νιπτήρα μπάνιου:

 1. Βεντούζα απόφραξης νιπτήρα
 2. Βεντούζα – τρόμπα ξεβουλώματος νιπτήρα
 3. Τρόμπα αποφράξεως νιπτήρα
 4. Χειροκίνητη & ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα
 5. Πιστόλι απόφραξης νιπτήρα μπάνιου
 6. Τηλεσκοπική κάμερα αποφράξεων
 7. Κάβουρες και άλλα εργαλεία
 • Γιατί βουλώνει συχνά ο νιπτήρας του μπάνιου μου; 

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους βουλώνει ένας νιπτήρας μπάνιου. Ας αναλογιστούμε μόνο ότι ο νιπτήρας χρησιμοποιείται καθημερινά, αρκετές φορές και καθ’ όλη της διάρκεια της μέρας. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή αργά η γρήγορα να φράξει. Συνήθως τα κυριότερα αίτια φραγής ενός νιπτήρα μπάνιου είναι οι τα διάφορα αντικείμενα που πέφτουν μέσα απο λάθος, τα χαρτιά, το βαμβάκι που κολλάει εύκολα στις σωληνώσεις, το οδοντικό νήμα και οτιδήποτε άλλο δεν είναι υγρό.

 • Τι μπορώ να κάνω για να μην βουλώνει συχνά ο νιπτήρας μου;

Για να διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό των σωλήνα του νιπτήρα και να μειώσετε στο ελάχιστο τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σωληνώσεις του απο διάφορα αντικείμενα και τρίχες, πρέπει να αποφεύγετε την ρίψη οτιδήποτε άλλο εκτός απο υγρά. Επίσης ο καθαρισμός της αποχέτευσης του νιπτήρα μπάνιου με χρήση μαγειρικής σόδας και βραστού νερού, κρατάει τις σωληνώσεις σας καθαρές και τους χαρίζει καθαριότητα και υγιεινή χωρίς προβλήματα.

 • Ποιο είναι το κόστος για την απόφραξη νιπτήρα μπάνιου;

Το κόστος για την απόφραξη του βουλωμένου νιπτήρα μπάνιου είναι 40€ με εγγύηση άριστης λειτουργίας και διαρκή αποτέλεσμα. Για περισσότερες απορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας. Διαθέτουμε εμπειρία απο το 1973 σε παντός είδους αποφράξεις ενώ παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Συμβουλές απόφραξης νιπτήρα

Φροντίστε όσο γίνεται να μην ρίχνετε στον νιπτήρα τίποτα άλλο εκτός απο υγρά. Δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος να προστατευτείτε απο μελλοντικά προβλήματα φραγής του νιπτήρα του μπάνιου σας.

Απόφραξη νιπτήρα και χημικά

Αποφύγετε την χρήση χημικών ουσιών για την απόφραξη του βουλωμένου νιπτήρα του μπάνιου σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στα τοιχώματα των σωληνώσεων ενώ υπάρχει κίνδυνος στην υγεία σας απο την λάθος χρήση & εφαρμογή τους.

Πότε χρειάζεται ξεβούλωμα ο νιπτήρας του μπάνιου;

Το ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου είναι απαραίτητη όταν τα νερά δεν αδειάζουν ή απορροφούνται σιγά-σιγά. Επίσης ο νιπτήρας χρειάζεται απόφραξη, όταν μυρίζει έντονα η αποχέτευση του μπάνιου σας απο στάσιμα νερά ή μικροαντικείμενα που υπάρχουν κολλημένα στα τοιχώματα του σωλήνα.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770