Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια - Κέντρο Αθήνας
Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια - Κέντρο Αθήνας

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια και Αποφράξεις στο Κέντρο Αθηνών. Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.20.21.111

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια Ανδρώνης με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποια περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και να βρίσκεστε, άμεσα όλο το 24ωρο και αργίες.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη επαφή με το προσωπικό μας, πόσο ευγενικοί, σχολαστικοί, προσεκτικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πίνακας Περιεχομένων εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια απο την εταιρεία αποφράξεων Ανδρώνης

Αν αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας είναι πολύ σημαντικό να το επιλύσετε άμεσα ώστε να έχετε την μικρότερη ζημιά. Το πιστοποιημένο και έμπειρο τεχνικό αποφρακτικό συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα σας επισκεφτεί και με πολύ προσοχή και σεβασμό για το χώρο σας, θα αποφράξει την βουλωμένη σωλήνωση ενώ παράλληλα θα αφήσει τον χώρο καθαρό.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, να έχει συχνά προβλήματα με τις αποχετεύσεις και έντονη δυσοσμία. 

Για επαγγελματικές Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Φιλαδέλφεια, με εγγύηση και 100% ικανοποίησης εκ του αποτελέσματος, καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το άριστα εξειδικευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των σωληνώσεων και δυσοσμίας που αντιμετωπίζεται εντός λίγης ώρας απο την στιγμή που θα καλέσετε.

Διαπιστώσατε πως η λεκάνη σας ή ο νεροχύτης αργεί να αποστραγγίσει τα νερά; Υπάρχει διαρροή αποχέτευσης στο μπάνιο ή στη κουζίνα; Προλάβετε την μεγαλύτερη ζημιά με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας θα διορθώσουν κάθε πρόβλημα.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ

Τα έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία μας, με σύγχρονα βυτία και αυτοκίνητα, βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας σε όλη την Αθήνα. Είμαστε η καλύτερη επιλογή για κάθε απόφραξη καθώς διαθέτουμε τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και βέβαια πολύ οικονομικές τιμές. 

Είμαστε κοντά σας εδώ και 50 χρόνια με σκοπό να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιπέδου απο το πολύ έμπειρο προσωπικό μας. Η εταιρεία μας διαθέτει 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας όλες τις ώρες της ημέρας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινά και αδιαλείπτως, η εταιρεία μας με τον πολυάριθμο και σύγχρονο στόλο που διαθέτει, πραγματοποιεί αποφράξεις κάθε χώρου στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως:

Υπηρεσίες αποφράξεων Νέα Φιλαδέλφεια απο την Αποφρακτική Ανδρώνης

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 24/7

αποφραξεις Νέα Φιλαδέλφεια λεκάνης οικονομικά
Απόφραξη αποχέτευσης νεα φιλαδελφεια με πιεστικό υψηλής πίεσης

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια με αξιοπιστία

Παρέχουμε μόνιμες λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις γύρω περιοχές, σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και δήμους, γρήγορα, αξιόπιστα και πολύ οικονομικά.  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό, μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, απόφραξη κάθετη τουαλετών, απόφραξη κάθετη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού μπάνιου, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, με τη χρήση αποφρακτικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στις αποχετεύσεις ή αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, τα ύδατα αργούν να αποστραγγιστούν ή υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά στο χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιηθεί έλεγχος με κάμερα, εφόσον απαιτηθεί ή χρειαστεί καθαρισμός φρεατίου με πιεστικό. Ο συνδυασμός αποφρακτικής κάμερας CCTV και υδροβολής, καθαρίζει εις βάθος και αποτελεσματικά τις σωληνώσεις ενώ παράλληλα διαπιστώνεται ακριβώς το προβληματικό σημείο που δημιουργεί τα συχνά προβλήματα.

Αποφράξεις φρεατίων στη Νέα Φιλαδέλφεια 24/7

Δυστυχώς πολλές φορές, τα φρεάτια φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ, σας απαλλάσσουν μια και καλή απο βουλωμένες αποχετεύσεις, υπερχειλίσεις ή δυσοσμία. Η εταιρεία αποφράξεων Ανδρώνης παρέχει οικονομικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες αποφράξεων στο χώρο σας, καθαρίζοντας το αποχετευτικό σας δίκτυο απο άκρη σ’ άκρη.

Τα συνεργεία μας και τα σύγχρονα βυτία πολλαπλών χρήσεων είναι πάντα σε ετοιμότητα 7 ημέρες την εβδομάδα, τόσο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όσο και σε όλες τις περιοχές της Αττικής για αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων κάθε είδους σε τιμές απόφραξης που ξεκινούν απο 30€. Προστατέψτε την επιχείρηση ή την οικία σας απο μελλοντικές ζημιές, ταλαιπωρία και έξοδα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί απλά και μόνο με έναν έλεγχο ή με την μηνιαία προληπτική συντήρηση στις σωληνώσεις.

ποιοτικες αποφραξεις Νέα Φιλαδέλφεια Ποιοτικές αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια 24/7/365

Απόφραξη με χρήση πιεστικού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης νερού, καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ακρίβεια όλες τις σωληνώσεις σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις αποχετεύσεις σας καθαρές για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία τους. Η  αποφρακτική εταιρεία στη Νέα Φιλαδέλφεια με εμπειρία 50 ετών στις αποφράξεις, προσφέρει τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές χωρίς σκόντο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με την πάροδο του χρόνου, διάφορα αντικείμενα, χώματα, μπάζα, τρίχες, λίπη, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, φύλλα, ρίζες δέντρων κτλ. φράζουν την δίοδο των υδάτων με αποτέλεσμα την πλημμύρα σε διάφορους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου ή την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και υπόγεια. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τον αγωγό, ενώ παράλληλα οι σωληνώσεις καθαρίζονται σε βάθος και με διαρκή αποτέλεσμα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Νέα ΦιλαδέλφειαΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ

Αποφράξεις ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ με κάμερα

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέφλεια με κάμερα Αν οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πηγή του προβλήματος και να δοθεί άμεσα λύση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας και καταγράφουμε σε DVD, όχι μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων αλλά και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει, διορθώνει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Τακτική και προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Πολλά προβλήματα με φραγές θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί απλά και μόνο με τον τακτικό και προληπτικό έλεγχο των αποχετεύσεων μια φορά τον μήνα ή το τρίμηνο. Κάθε αποχέτευση με την πάροδο του χρόνου βουλώνει απο μικροαντικείμενα, υπολείμματα φαγητών, απορρυπαντικά, κακή χρήση κ.α. Με τον συχνό έλεγχο και καθαρισμό, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στις σωληνώσεις.

Άντληση υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Για αποφράξεις φρεατίων στη Νέα Φιλαδέλφεια ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Νεας Φιλαδέλφειας και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια 24/7, ερχόμαστε άμεσα όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, όποτε ακριβώς τις χρειάζεστε.

10 λόγοι για να επιλέξετε εμάς για εργασίες αποφράξεων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Ανδρώνης δεν είναι τυχαία η κορυφαία εταιρεία αποφράξεων στην Αθήνα.
Με εμπειρία δεκαετιών και σεβασμό στον πελάτη προσφέρουμε ποιοτικές αποφρακτικές 24/7

 • Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο με δέκα αποφρακτικά οχήματα για κάθε περίπτωση και κατηγορία.
 • Διαθέτουμε εμπειρία 50 ετών στις αποφράξεις
 • Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
 • Πραγματοποιούμε άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους σε οποιοδήποτε βάθος και ανεξαρτήτως δυσκολίας.
 • Αφαιρούμε οποιοδήποτε αντικείμενο ή υλικό έχει φράξει τις αποχετεύεις σας όπως ρίζες, ξύλα, τσιμέντο και ότι άλλο.
 • Διαθέτουμε την πιο εξελιγμένη κάμερα αποφράξεων της αγοράς.
 • Φτάνουμε στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία του αποχετευτικού σας δικτύου.
 • Αναλαμβάνουμε εργασίες εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν.
 • Παρέχουμε 100% εγγύηση αποτελέσματος
 • Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε όλη την Αθήνα και την Νέα Φιλαδέλφεια που είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό.

Έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία στην Νέα Φιλαδέλφεια

Τα συνεργεία της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια, καθημερινώς καλύπτουν όλη την περιοχή πλήρως, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Τα προβλήματα και οι φραγές στις σωληνώσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Με γραφεία σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά σας. Εργαζόμαστε όλο το 24ωρο με ειδικό εξοπλισμό ακόμα και για περιπτώσεις που απαιτούν αθόρυβη εργασία ακόμα και τις βραδινές ώρες. Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό αφού διαθέτουμε πάντα ότι καινούργιο κυκλοφορεί.

Δεν είναι μυστικό, ότι ο σύγχρονος, άρτιος και προσεγμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε στην κατοχή μας, αποτελεί την βάση για την ποιοτική, σωστή και ταυτόχρονα αποδοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας με μόνιμα αποτέλεσμα. Τα βυτιοφόρα οχήματα που έχουμε στη διάθεσή μας, διαφόρων μεγεθών, αναλόγως το είδος της εργασίας, τα μηχανήματα υδροβολής, οι υπερσύγχρονες κάμερες CCTV, τα κοπτικά μηχανήματα και πλήθος άλλων εργαλείων, εγγυόνται το καλύτερο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την φιλική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αποφράξεις σε πολυκατοικίες Ηλιούπολη
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Συντήρηση αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια σε πολυκατοικίες

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στα αποχετευτικό δίκτυο πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται επιπλέον απο την μη ορθή συντήρησή του, απο όλα τα διαμερίσματα του κτιρίου αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του. 

Η εταιρεία μας, Αποφρακτική Ανδρώνης, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των σωληνώσεων του κτιρίου σας, με ταχύτητα και άμεση ανταπόκριση, για να είναι οι αποχετεύσεις σε άριστη κατάσταση, όλο το χρόνο και να λειτουργούν απρόσκοπτα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αποφράξεις Ηλιούπολης υπεύθυνα και 100% εγγυημένα
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αποφράξεις Νέας Φιλαδέλφεια 100% εγγυημένα και  υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αθήνα, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Η εταιρεία μας διαθέτει δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στη Νέα Φιλαδέλφεια στο Κέντρο Αθήνας, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, ποιοτική & φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και έργων.

Η άριστη, άμεση και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, γίνονται όλες τις ώρες, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, γιατί σεβόμαστε τον χώρο σας αλλά και τους γείτονες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες στη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας:
210.64.53.111

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για αποφράξεις φρεατίων στη Νέα Φιλαδέλφεια ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, η λύση είναι μία… ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, όποτε ακριβώς τις χρειάζεστε.

Υπηρεσίες αποφράξεων στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Εργασίες για αποφράξεις αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία να φέρουμε εις πέρας όλες τις εργασίες απόφραξης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με γνώμονα την άριστη και αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση. Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε: καθαρισμό φρεατίων, καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό, απόφραξη υδρορροών βεράντας, απόφραξη μπανιέρας ή ντουζιέρας, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, καθαρισμός αντλιοστασίων, εκκενώσεις βόθρων, απόφραξη σε βουλωμένα σιφώνια, μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, καθαρισμό αποχέτευσης, έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα, απόφραξη με υδροβολή.

Αποφράξεις όλο το 24ωρο Αθήνα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗΣ αναλαμβάνει υπεύθυνα την συντήρηση αποχέτευσης σε μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια βάση για τον προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των αποχετεύσεων. Ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα να προκύψουν φραγές και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις σωληνώσεις γλιτώνοντας σας απο μεγάλο πονοκέφαλο και έξοδα. Επίσης αναλαμβάνουμε αποφράξεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο

Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε όλη την Αττική με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονο στόλο βυτίων και αποφρακτικών οχημάτων και βέβαια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Κυρίως όμως ξεχωρίζουμε για το ήθος μας, τον επαγγελματισμό μας και τις ξεκάθαρες χρεώσεις.

Περιοχές αποφράξεων στο Κέντρο Αθήνας

Για αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια καλέστε:
210.64.53.111

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές εξυπηρέτησης για αποφράξεις στο κέντρο Αθήνας απο την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ με αλφαβητική σειρά.   210.64.53.111 210.64.64.000

Απόφραξη νεροχύτη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να τραβήξει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας. Η αποχέτευσή σας θα πρέπει να λειτουργεί σωστά, διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις. 

Απόφραξη νιπτήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, σε όποιο σημείο της Νέας Φιλαδέλφειας και αν είστε, απο διάφορα αντικείμενα, τρίχες, χαρτιά, λίπη και οτιδήποτε άλλο φράζει τις σωληνώσεις του νιπτήρα σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, με χρήση σύγχρονων τεχνικών απόφραξης πραγματοποιούμε καθαρισμό παντός τύπου νιπτήρων.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

 • Απόφραξη λεκάνης Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Νέα Φιλαδέλφεια: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Νέα Φιλαδέλφεια: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Νέα Φιλαδέλφεια: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Νέα Φιλαδέλφεια: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Νέα Φιλαδέλφεια:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Νέα Φιλαδέλφεια: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Νέα Φιλαδέλφεια: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Νέα Φιλαδέλφεια: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770