Αποφράξεις Γλυφάδα - Αποφράξεις αποχετεύσεων Γλυφάδα
Αποφράξεις Γλυφάδα - Αποφράξεις αποχετεύσεων Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις στην Γλυφάδα και Αποφράξεις στα Νότια Προάστια. Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.99.40.888

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Γλυφάδα Ανδρώνης με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στην Γλυφάδα, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποιο σημείο ή περιοχή της Γλυφάδας βρίσκεστε, άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

Για πάνω απο 45 χρόνια η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Γλυφάδα, με την χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, επαγγελματικών οχημάτων και μεθόδων, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και ξεκάθαρες χρεώσεις.

Αν καλέσετε την Αποφράξεις Ανδρώνης Γλυφάδα, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη μας επαφή πόσο σχολαστικοί, προσεκτικοί και ευγενικοί είμαστε, προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα με πολύ οικονομικές και λογικές χρεώσεις.

Οικονομικές Αποφράξεις Γλυφάδα

45 χρόνια Αποφράξεις στην Γλυφάδα και όλα τα Νότια Προάστια

Διατηρούμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σαν καινούργιες σε όποιο σημείο της Γλυφάδας και να βρίσκεστε, σε πολύ χαμηλές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με τεράστια εμπειρία στις αποφράξεις Γλυφάδα και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στα 45 χρόνια της μέχρι σήμερα πορείας μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που προσφέρουμε αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, τα προβλήματα στις αποχετεύσεις.

Για επαγγελματικές αποφράξεις στην Γλυφάδα, με εγγύηση και ικανοποίηση 100% εκ του αποτελέσματος,  καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το εξειδικευμένο και άριστα εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα απόφραξης που έχετε στην περιοχή της Γλυφάδας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στην Γλυφάδα ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία, με την χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού αποφράξεων που έχουμε στην διάθεση μας. Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες, δήμους, βιομηχανίες και επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές της Γλυφάδας, η εταιρεία Αποφράξεις Γλυφάδα, είναι απόλυτα ικανή να δώσει λύση στο πρόβλημα σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αποφράξεις Ανδρώνης Γλυφάδα - 210.99.40.888

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Γλυφάδα 

Παρέχουμε μόνιμες λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στην Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές της Γλυφάδας, σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και δήμους, άμεσα και οικονομικά. Όπου και να μένετε στην Γλυφάδα, τότε είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και τις αργίες.

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στην Γλυφάδα

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στην Γλυφάδα, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας, φτάνουν στον χώρο σας στην Γλυφάδα, για να σας απαλλάξουν απο όλα τα προβλήματα φραγής των σωληνώσεων σας.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Γλυφάδα και Νότια Προάστια Αθηνών

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια και εκτείνεται από τη θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Από το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα και από το Φάληρο περίπου 8,5 χιλιόμετρα. (πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος υπερύψηλης πίεσης (υδροβολή), καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλες τις αποχετεύσεις σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές απο άκρη σ’ άκρη. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Γλυφάδα, παρέχει επιπλέον μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για την άριστη συντήρηση των αποχετεύσεων σας. Διάφορα αντικείμενα, χώματα, μπάζα, τρίχες, λίπη, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, φύλλα, ρίζες δέντρων κτλ. φράζουν την δίοδο των υδάτων με αποτέλεσμα την πλημμύρα ή την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και υπόγεια. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα ο αγωγός καθαρίζεται σε βάθος.

Απόφραξη με κάμερα Γλυφάδα

Αν οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πηγή του προβλήματος. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας και καταγράφουμε σε DVD, όχι μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων αλλά και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει, διορθώνει όλα τα προβλήματα στις σωληνώσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Γλυφάδα άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στην Γλυφάδα. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και παλιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων Γλυφάδα, με εμπειρία απο το 1973, διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων για όλες τις περιπτώσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουμε πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες σε όλα μας τα αυτοκίνητα. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Γλυφάδα, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι.

Αποφράξεις Γλυφάδα παντός τύπου

Αποφράξεις στη Γλυφάδα απο το 1973
Αποφράξεις στη Γλυφάδα απο το 1973

Αποφράξεις στην Γλυφάδα σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά, προβλήματα στις αποχετεύσεις πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται επιπλέον απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν ως αποτέλεσμα, οι σωληνώσεις να φράζουν και να χρειάζεται ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Γλυφάδα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των σωληνώσεων του κτιρίου σας, για να είναι σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις στη Γλυφάδα σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή της Γλυφάδας σε παντός τύπου καταστήματα, εμπορικά κέντρα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την βέλτιστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, όσο σοβαρό και αν είναι, η εταιρεία μας Αποφράξεις Γλυφάδα, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Γλυφάδα

Οικονομικές αποφράξεις στη Γλυφάδα
Οικονομικές αποφράξεις στη Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδας 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αττική, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και γερμανικά επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στην Γλυφάδα, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, 45 ετή εμπειρία, φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και πράξεων, ένα είναι βέβαιο… Η ποιοτική και αποτελεσματική απόφραξη, στον λιγότερο χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Γλυφάδας, γίνονται όλες τις ώρες, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, γιατί σεβόμαστε εσάς, τον χώρο σας αλλά και τους γείτονες. 

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στην Γλυφάδα

Για αποφράξεις φρεατίων στην Γλυφάδα ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Γλυφάδας και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Γλυφάδα 24/7, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας, ακόμα και αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, όποτε ακριβώς τις χρειάζεστε.

Αποφράξεις νεροχύτη Γλυφάδα

Σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να τραβήξει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Γλυφάδας για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, ΑΜΕΣΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ!

Απόφραξη νιπτήρα Γλυφάδα

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, σε όποιο σημείο της Γλυφάδας και αν είστε, απο διάφορα αντικείμενα, τρίχες, χαρτιά, λίπη κτλ. που φράζουν τις σωληνώσεις του νιπτήρα σας. Με χρήση ειδικών μηχανημάτων και τεχνικών απόφραξης, καθαρίζουμε και φροντίζουμε τον νιπτήρα σας, για την άριστη λειτουργία του για πολλά χρόνια.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμές Αποφράξεων Γλυφάδα

 • Απόφραξη λεκάνης Γλυφάδα: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Γλυφάδα: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Γλυφάδα: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Γλυφάδα: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Γλυφάδα: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Γλυφάδα: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Γλυφάδα: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Γλυφάδα: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Γλυφάδα: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Γλυφάδα:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Γλυφάδα: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Γλυφάδα: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Γλυφάδα: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770