Άντληση υδάτων Αθήνα - άντληση υδάτων απο υπόγεια
Άντληση υδάτων Αθήνα

Άντληση υδάτων Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για άντληση υδάτων απο υπόγεια, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.  Καλέστε μας όλο το 24ωρο:   210.77.77.770

Η άντληση υδάτων είναι η διαδικασία άντλησης νερού καθαρού ή ακάθαρτου, απο πλημμυρισμένα υπόγεια, φρεάτια, υπόγειους χώρους στάθμευσης, ανελκυστήρες, οικοδομές και όπου αλλού χρειάζεται άντληση υδάτων.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ειδικά στην περιοχή της Αττικής, έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα σε μια έντονη βροχόπτωση να πλημμυρίσουν υπόγεια, φρεάτια και κοινόχρηστοι χώροι. Στην περίπτωση αυτή η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος.

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ, αναλαμβάνει να αντλήσει τα ακάθαρτα ύδατα απο οποιοδήποτε χώρο ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, σε πολύ οικονομικές τιμές. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Άντληση καθαρών & ακάθαρτων υδάτων, λυμάτων και ομβρίων

Η άντληση υδάτων απο υπόγεια είναι η πιο συχνή περίπτωση που συναντάμε μετά απο μια ισχυρή βροχόπτωση, ειδικά σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Τότε λοιπόν η άντληση υδάτων πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να περιοριστούν όσο γίνεται οι ζημιές απο ένα τέτοιο άσχημο γεγονός.

Η Ανδρώνης Αποφρακτική με εμπειρία απο το 1973 στην άντληση υδάτων, είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά, σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων απο καταιγίδες ή ζημιές, απομακρύνοντας άμεσα το καθαρό (π.χ βρόχινο νερό) ή ακάθαρτο νερό (π.χ ακάθαρτα νερά απο βουλωμένη αποχέτευση), απο τον χώρο σας. Σε μια πραγματική περίπτωση ανάγκης όπως αυτή, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο ακόμα και Σαββατοκύριακα ή αργίες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

 • Πώς γίνεται η άντληση υδάτων απο υπόγειο;

Η άντληση υδάτων πραγματοποιείται με σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα όπως βυτιοφόρα φορτηγά, μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την ποσότητα των υδάτων προς άντληση, το είδος των λυμάτων, το χώρο κ.α.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

 • Ποια είναι τα αίτια μια πλημμύρας;

Τα πιο συχνά αίτια για την πλημμύρα ενός κλειστού χώρου (όπως υπόγεια, αποθήκες, πάρκινγκ) ή ανοικτού χώρου (π.χ βεράντες, κήπος κ.α.) οφείλονται κυρίως απο την έντονη βροχόπτωση που έχει ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση αγωγών, υπερχείλιση ποταμιών, φράγματα κ.α.

Εκτός όμως απο τις φυσικές καταστροφές υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου μια πλημμύρα μπορεί να συμβεί απο ένα μη διατηρημένο αποχετευτικό δίκτυο, απο σπασμένους σωλήνες, απο βλάβες στις σωληνώσεις, απο βουλωμένα φρεάτια, βόθρους, φραγμένες τουαλέτες, σιφόνια, νεροχύτες και βουλωμένες μπανιέρες.Στις περιπτώσεις αυτές η άντληση υδάτων είναι αναγκαία.

 • Σε ποιους χώρους μπορεί να γίνει άντληση υδάτων;

Οι αντλήσεις υδάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο μπορεί να πλημμυρίσει απο οποιονδήποτε λόγο. Συνήθως όμως υπόγειοι, ημιυπόγειοι, ισόγειοι χώροι, χώροι στάθμευσης και φρεάτια ασανσέρ είναι απο τα πρώτα και εύκολα θύματα μιας πλημμύρας. 

 • Ποιες είναι οι τιμές για άντληση υδάτων; 

Στην περίπτωση της άντλησης υδάτων, ο υπολογισμός του κόστους είναι αδύνατος, διότι καμία περίπτωση αποστράγγισης απο πλημμύρα δεν είναι ίδια με μια άλλη. Κάθε περίπτωση είναι εντελώς ξεχωριστή. Το σίγουρο όμως είναι ότι η εταιρεία μας Ανδρώνης Αποφρακτική, θα σας απαλλάξει άμεσα και οικονομικά απο οποιαδήποτε πρόβλημα πλημμύρας.

 • Γιατί να επιλέξετε την Αποφρακτική Ανδρώνης για άντληση υδάτων;

Η εταιρεία μας είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με εμπειρία απο το 1973 σε παντός τύπου προβλημάτων άντλησης υδάτων, ενώ παράλληλα είμαστε πιστοποιημένοι απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και διαθέτουμε σε όλα μας τα οχήματα κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες.  

Πως γίνεται η άντληση υδάτων

Πριν πραγματοποιηθεί η άντληση των υδάτων, ελέγχουμε το χώρο και επιλέγουμε το καλύτερο εργαλείο για την συγκεκριμένη εργασία, που θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο λιγότερο χρόνο. Τοποθετούμε τον σωλήνα αποστράγγισης στη σωστή θέση με προσοχή και ασφάλεια. 

Άντληση λυμάτων & Ομβρίων

Άντληση όλων των τύπων υδάτων, βρόχινων και ακάθαρτων με άριστο αποτέλεσμα, σεβασμό και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για όλες τις περιπτώσεις και επίπεδο δυσκολίας.

Περιοχές για άντληση υδάτων

Προσφέρουμε επαγγελματικές και υπεύθυνες υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής με ένα τηλεφώνημα στο 210.77.77.770. Οικονομικά, αξιόπιστα και κυρίως ανθρώπινα.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας : 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας: 50€

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής μπαλκονιού: 50€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 30€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης  υδρορροών:50€

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου: 50€

 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα: 100€

 • Καθαρισμός δικτύου απο 80€

 •  Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α 24%.
 •  Για βραδινές ώρες & σε Αργίες – Εορτές μετά τις 20:00, υπάρχει επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770