Αποφράξεις Νέα Ιωνία και όλο το Κέντρο Αθηνών
Αποφράξεις Νέα Ιωνία και όλο το Κέντρο Αθηνών

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις Νέα Ιωνία και Αποφράξεις στο Κέντρο Αθηνών. Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.20.21.111

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νέα Ιωνία Ανδρώνης με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποια περιοχή της Νέας Ιωνίας και να βρίσκεστε, με ένα απλό τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο και αργίες.

Από το 1973, η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Νέα Ιωνία, με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και επαγγελματικών οχημάτων γερμανικής κατασκευής, ειδικά για αποφράξεις παντός τύπου, διασφαλίζει την άρτια λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και χαμηλές χρεώσεις.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Ιωνία, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη επαφή με το προσωπικό μας, πόσο ευγενικοί, σχολαστικοί, προσεκτικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα σε πολύ λογικές τιμές.

Οικονομικές Αποφράξεις Νέα Ιωνία

45 χρόνια Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία και το Κέντρο Αθηνών

Διατηρούμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε εξαιρετική κατάσταση, σε όποιο σημείο της Νέας Ιωνίας και να βρίσκεστε, σε πολύ χαμηλές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία στις αποφράξεις Νέα Ιωνία απο το 1973 και έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο πολύ μεγάλο πελατολόγιο μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε σε παντός τύπου αποφράξεις, αλλά κυρίως για το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό μας.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια οικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, να έχει συχνά προβλήματα με τις αποχετεύσεις και έντονη μυρωδιά.

Για επαγγελματικές αποφράξεις στη Νέα Ιωνία, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος,  καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το άριστα εξοπλισμένο και άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των αποχετεύσεων και δυσοσμίας, που αντιμετωπίζεται εντός λίγης ώρας απο την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Ιωνία, κατανοεί απόλυτα την δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να δώσει άμεσα λύση 24 ώρες το 24ωρο.

Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες, δήμους, βιομηχανίες και επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές της Νέας Ιωνίας, η εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ιωνία, είναι απόλυτα ικανή να δώσει αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, απαλλάσσοντας σας απο όλα τα προβλήματα στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία - 210.20.21.111

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Νεα Ιωνία

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές της Νέας Ιωνίας σε παντός τύπου κτίρια όπως κατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, σχολεία και δήμους, γρήγορα, αξιόπιστα και με χαμηλές χρεώσεις. Όπου και να μένετε στη Νέα Ιωνία, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στη Νεα Ιωνία ακόμα και στα πιο δύσκολα και βαθιά σημεία, με την χρήση του εξοπλισμού αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουμε.  

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις βουλώνουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν την άμεση επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στη Νέα Ιωνία, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι τεχνικοί αποφράξεων της “Αποφράξεις Νέα Ιωνία“, φτάνουν στον χώρο σας, την ώρα και την μέρα που θέλετε, για να σας απαλλάξουν μια και καλή απο όλα τα προβλήματα των αποχετεύσεων σας, με μόνιμα αποτελέσματα.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Νέα Ιωνία και Κέντρο Αθηνών 

Η Νέα Ιωνία είναι αστική περιοχή και δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως στην Αττική. Καταλαμβάνει έκταση 4,4 τετρ. χιλιόμετρα, έχει πληθυσμό 67.134 κατοίκους και υψόμετρο κέντρου 130 μέτρα. Η Νέα Ιωνία φημίζεται για την παραγωγική της παράδοση με σημαντικές ελληνικές βιοτεχνίες και παραγωγικούς χώρους να διασώζονται μέχρι και σήμερα, μαζί με ένα δραστήριο εμπορικό κέντρο στο οποίο αναπτύσσεται η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. (πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Νέα Ιωνία

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης, καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ακρίβεια τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές απο άκρη σ’ άκρη. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νέα Ιωνία, παρέχει επιπλέον μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για συντήρηση των αποχετεύσεων σας. Μικροαντικείμενα, μπάζα, τρίχες, λίπη, χαρτιά, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, με την χρήση.της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τον αγωγό, ενώ παράλληλα οι σωληνώσεις καθαρίζονται σε βάθος και με διαρκή αποτέλεσμα.

Απόφραξη με κάμερα Νέα Ιωνία

Εφόσον οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα, που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστώσουμε με ακρίβεια το ακριβές σημείο του προβλήματος και να δώσουμε άμεσα λύση και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε μέσα απο την οθόνη, ακριβώς το προβληματικό σημείο και το καταγράφουμε σε DVD. Με την μέθοδο απόφραξης με κάμερα, δεν ανακαλύπτουμε άμεσα μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων σας, αλλά και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει, διορθώνει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Νέα Ιωνία άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στη Νέα Ιωνία. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και παλιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων στη Νέα Ιωνία, με εμπειρία πίσω στο 1973, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων, γερμανικής τεχνολογίας, για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ παράλληλα διαθέτουμε πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Νέα Ιωνία, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία παντός τύπου

Οικονομικές αποφράξεις Νέα Ιωνία
Οικονομικές αποφράξεις Νέα Ιωνία

Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις σωληνώσεις πολυκατοικιών στη Νέα Ιωνία, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του.

 Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν ως αποτέλεσμα, οι αποχετεύσεις να βουλώνουν και να απαιτείται ο καθαρισμός και η απόφραξη τους. Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία, αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό και την συντήρηση των αποχετεύσεων του κτιρίου σας,

Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή της Νέας Ιωνίας σε παντός τύπου καταστήματα, εμπορικά κέντρα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων αποχετεύσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στις σωληνώσεις σας που σας δημιουργεί πονοκέφαλο, όσο σοβαρό και αν είναι, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Ιωνία, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Αποφράξεις Νέα Ιωνία - Κέντρο Αθηνών
Αποφράξεις Νέα Ιωνία - Εμπειρία απο το 1973

Αποφράξεις Νέα Ιωνία 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Σίγουρα υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αθήνα και την Νέα Ιωνία, αλλά μετρημένες στα δάκτυλα είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. 

Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στην Νέα Ιωνία, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, άριστη & φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και πράξεων, ένα είναι σίγουρο… Η άρτια, άμεση και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με τις οικονομικότερες χρεώσεις. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, λαμβάνουν χώρα όλες τις ώρες, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και πολύ προσεκτικά.

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στη Νέα Ιωνία

Για αποφράξεις φρεατίων στη Νέα Ιωνία ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και τις γύρω περιοχές της Αθήνας, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Νέα Ιωνία 24/7, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, ακόμα και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, ακριβώς την στιγμή και την ώρα που τις χρειάζεστε.

Περιοχές αποφράξεων στο Κέντρο Αθήνας

Για αποφράξεις στη Νέα Ιωνία καλέστε:
210.64.53.111

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές εξυπηρέτησης για αποφράξεις στο κέντρο Αθήνας απο την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ με αλφαβητική σειρά.   210.64.53.111 210.64.64.000

Αποφράξεις νεροχύτη Νέα Ιωνία

Βρίσκεστε στη Νέα Ιωνία και ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί πολύ να τραβήξει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Νέα Ιωνία για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Απόφραξη νιπτήρα Νέα Ιωνία

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, σε όποιο σημείο της Νέας Ιωνίας και αν είστε, απο όλα τα εμπόδια όπως τρίχες, χαρτιά, λίπη ή οτιδήποτε άλλο βουλώνει τις σωληνώσεις του νιπτήρα σας. Με χρήση σύγχρονων τεχνικών απόφραξης και σύγχρονων μηχανημάτων, καθαρίζουμε τον νιπτήρα σας και φροντίζουμε για την σωστή λειτουργία του για πολλά χρόνια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμές Αποφράξεων Νέα Ιωνία

 • Απόφραξη λεκάνης Νέα Ιωνία: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Νέα Ιωνία: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Νέα Ιωνία: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Νέα Ιωνία: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Νέα Ιωνία: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Νέα Ιωνία: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Νέα Ιωνία: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Νέα Ιωνία: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Νέα Ιωνία: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Νέα Ιωνία:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Νέα Ιωνία: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Νέα Ιωνία: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Νέα Ιωνία: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770