Απόφραξη μπανιέρας - απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας ντουζιέρας
Απόφραξη μπανιέρας - απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας

Απόφραξη μπανιέρας Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη ξεβούλωμα μπανιέρας. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη μπανιέρας ή κοινώς το ξεβούλωμα μπανιέρας, είναι μια δυσάρεστη εμπειρία που συμβαίνει σε πολλούς συνανθρώπους μας και είναι μια περίπτωση που καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε. Η απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας αποτελεί ένα κοινό πρόβλημα που απαιτεί άμεση επίλυση καθώς χειροτερεύει μέρα με την μέρα.

Σε μια βουλωμένη μπανιέρα τα νερά αργούν πολύ να αποστραγγιστούν ή σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει πλήρη φραγή των υδάτων, με κίνδυνο την υπερχείλιση ή την πλημμύρα. Αυτό γιατί η στάθμη του νερού να ανεβαίνει σημαντικά καθώς κάνετε μπάνιο.

Η απόφραξη μπανιέρας απαιτεί την επέμβαση απο επαγγελματίες με την χρήση της κατάλληλης τεχνικής και χρήση πιστοποιημένων εργαλείων απόφραξης. Αν βούλωσε η μπανιέρα σας είναι ώρα να καλέσετε την εταιρεία Αποφραξεις Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Πλήρης απόφραξη ξεβούλωμα μπανιέρας οικονομικά

Το ξεβούλωμα μπανιέρας δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αντίθετα, απαιτεί μεγάλη εμπειρία, χρήση κατάλληλων εργαλείων και προσοχή. Αποφύγετε την χρήση χημικών ουσιών για την απόφραξη της μπανιέρας σας, διότι η λάθος ή συχνή χρήση τους, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στις σωληνώσεις.

Η απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατόν, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα απο τα λιμνάζοντα νερά που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σας

Το βούλωμα μπανιέρας, προκαλείται συνήθως απο συσσώρευση τριχών σε συνδυασμό με την χρήση σαπουνιού και άλλων αντικειμένων που προσκολλώνται στα τοιχώματα του σωλήνα αποχέτευσης. Επίσης η συσσώρευση αλάτων με τα χρόνια, μπορεί επίσης να φράξει την αποχέτευση της μπανιέρας σας και να εμποδίζει την γρήγορη και σωστή αποστράγγιση των υδάτων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

 • Τι μπορώ να κάνω για ξεβούλωμα μπανιέρα;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απόφραξη – ξεβούλωμα της μπανιέρας σας απο τρίχες, χαρτιά και μικροαντικείμενα που κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα. Μερικοί τρόποι απο αυτούς είναι οι παρακάτω:

 1. Απόφραξη – ξεβούλωμα μπανιέρας με βεντούζα.
  Μερικές φορές η χρήση της βεντούζας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, ειδικά σε απλές περιπτώσεις βουλώματος της μπανιέρας. Αν το βούλωμα είναι επιφανειακό, δηλαδή εντοπίζεται στο κάλυμμα αποστράγγισης, μπορείτε πολύ απλά να το ξεβιδώσετε και με χρήση γαντιών να αφαιρέσετε τις τρίχες.
 2. Απόφραξη – ξεβούλωμα μπανιέρας με βραστό νερό, ξίδι και μαγειρική σόδα.
  Ρίξτε 150-200 γρ. μαγειρικής σόδας (περίπου ένα ποτήρι), στην αποχέτευση της μπανιέρας σας. Μετά απο 2-3 λεπτά ρίξτε ένα ποτήρι ξύδι.Το μείγμα αυτό προκαλεί δυο χημικές ενώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ανθρακικού οξέως και οξικού νατρίου. Προκαλείται έτσι απο την μίξη των δύο υλικών, μια αναβράζουσα αντίδραση που βοηθά σημαντικά στην διάσπαση των αλάτων και των λιπών που είναι οι κύριες αιτίας φραγής μαζί με τις τρίχες. Τέλος γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε την να βράσει. Ρίξτε προσεκτικά το νερό με σταθερή ροή μέσα στο στόμιο της μπανιέρας. Το ζεστό νερό θα απομακρύνει τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει στα τοιχώματα του σωλήνα.
 3. Απόφραξη – ξεβούλωμα μπανιέρας με σύρμα.
   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εύκαμπτο σύρμα ή μια ατσαλίνα που εύκολα μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, για απομάκρυνση των υπολειμμάτων σπρώχνοντας με αργές και δυνατές κινήσεις το σύρμα μέσα στο σωλήνα της βουλωμένης μπανιέρας. Τέλος ρίξτε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ώστε να απομακρύνει πλήρως ότι έχει απομείνει.
 4.  Απόφραξη – ξεβούλωμα μπανιέρας με χημικά. Δεν θα προτείναμε αυτή την μέθοδο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για την επικινδυνότητα της αλλά και τις σοβαρές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να φοράτε μάσκα γυαλιών, προστατευτικά γάντια και ο χώρος πρέπει να αερίζεται επαρκώς.
 • Δεν θέλω να ξεβουλώσω την μπανιέρα μόνος μου, τι πρέπει να κάνω;

Σίγουρα η καλύτερη μέθοδος απόφραξης της μπανιέρας σας είναι η επέμβαση απο εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο αποφράξεων. Αν το πρόβλημα φραγής της μπανιέρας σας επιμένει και σας ταλαιπωρεί, μην το σκέφτεστε άλλο. Κάθε λεπτό μετρά αντίστροφα. Καλέστε άμεσα στην Αποφρακτική Ανδρώνης στο 210.77.77.770.

Οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Ανδρώνης είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο να σας δώσουν μόνιμη, επαγγελματική λύση στο πρόβλημα βουλωμένης μπανιέρας, χρησιμοποιώντας τις πιο σωστές, ασφαλής και αποτελεσματικές μεθόδους, με χρήση σύγχρονων εργαλείων απόφραξης και τεχνικών που δεν βλάπτουν την υγεία ή τις σωληνώσεις σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

 • Γιατί βουλώνει συχνά η μπανιέρα μου; 

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους βουλώνει μια μπανιέρα. Αρκεί να σκεφτούμε ότι η μπανιέρα χρησιμοποιείται καθημερινά, πολλές φορές και καθ’ όλη της διάρκεια της μέρας. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή αργά η γρήγορα, η μπανιέρα να βουλώσει. Συνήθως τα κυριότερα αίτια φραγής μιας μπανιέρας  είναι οι τρίχες, η χρήση σαπουνιού που κολλάνε με τις τρίχες, η σκληρότητα και τα άλατα του νερού καθώς και η μη χρήση προστατευτικού φίλτρου στο σιφόνι της μπανιέρα που κρατάει τρίχες και μικροαντικείμενα.Σε τέτοιες περιπτώσεις το ξεβούλωμα μπανιέρας είναι μονόδρομος.

 • Ποιο είναι το κόστος για την απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας;

Το κόστος για την απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας είναι 40€ με εγγύηση άριστης λειτουργίας και διαρκή αποτέλεσμα. Για περισσότερες απορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας, με πλήρη και μόνιμη απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας. Διαθέτουμε εμπειρία απο το 1973 σε παντός είδους αποφράξεις, ενώ παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ξεβούλωμα μπανιέρας

Το ξεβούλωμα μπανιέρας εφόσον δεν μπορεί εύκολα να λυθεί με τους παραπάνω τρόπους, απαιτεί την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση απο επαγγελματίες, με χρήση πιστοποιημένων εργαλείων και τεχνικών απόφραξης. 

Απόφραξη μπανιέρας και χημικά

Δεν συνιστούμε σε καμία περίπτωση την χρήση χημικών για την απόφραξη βουλωμένης μπανιέρας. Η λάθος χρήση και η συχνή εφαρμογή, μπορεί να καταστρέψει ανεπανόρθωτα τις αποχετεύσεις σας, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί μεγάλο κόστος και χρόνος για την επιδιόρθωση των σωληνώσεων σας.

Ξεβούλωμα μπανιέρας με βεντούζα

Η πιο απλή και οικονομική μέθοδος απόφραξης της μπανιέρας σας, για απλές περιπτώσεις, που δεν προκαλεί ζημιές και μπορεί να φανεί σωτήρια.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ - VIDEO

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770