Αποφράξεις Περιστέρι - Δυτικά Προάστια Αθηνών
Αποφράξεις Περιστέρι - Δυτικά Προάστια Αθηνών

Αποφράξεις Περιστέρι

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις στο Περιστέρι και Αποφράξεις στα Δυτικά Προάστια.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  211.40.25.509

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Περιστέρι με πολυετή εμπειρία απο το 1973 σε παντός τύπου Αποφράξεις στο Περιστέρι στα Δυτικά προάστια Αττικής, έρχεται στο χώρο σας άμεσα, σε όποια περιοχή του Περιστερίου βρίσκεστε, με ένα απλό τηλεφώνημα. 

Από το 1973, η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Περιστέρι, με την χρήση σύγχρονων και επαγγελματικών αποφρακτικών μηχανημάτων, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των σωληνώσεων σας με ήθος, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Ανδρώνης Περιστέρι, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας επαφή με το τεχνικό μας προσωπικό, πόσο καθαροί, σχολαστικοί, ευγενικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε πολύ οικονομικές τιμές. Ξεκάθαρα, χωρίς κρυφές χρεώσεις και μικρά γράμματα.

Οικονομικές Αποφράξεις Περιστέρι

45 χρόνια Αποφράξεις στο Περιστέρι και τα Δυτικά Προάστια

Αποφράζουμε, καθαρίζουμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε άριστη κατάσταση, σε όποιο σημείο στο Περιστέρι και να βρίσκεστε, σε πολύ οικονομικές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις Περιστέρι απο το 1973 έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο πολύ μεγάλο  πελατολόγιο μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την εξαιρετική και αποτελεσματική ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που σας προσφέρουμε, αλλά κυρίως για το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, να έχει προβλήματα στις αποχετεύσεις, όπως έντονη δυσοσμία, δυσκολία αποστράγγισης υδάτων, πλημμύρες κ.α.

Για ποιοτικές αποφράξεις στο Περιστέρι, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος, καλέστε τις αποφράξεις Περιστέρι Ανδρώνης. Το έμπειρο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των αποχετεύσεων και δυσοσμίας που αντιμετωπίζεται άμεσα!

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Περιστέρι, κατανοεί απόλυτα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να σας δώσει λύση όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές του Περιστερίου, η εταιρεία Αποφράξεις Περιστέρι, είναι ικανή να σας δώσει την πιο μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Αποφράξεις Ανδρώνης Περιστέρι - 210.40.25.509

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Περιστέρι

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στο Περιστέρι και τις γύρω περιοχές του Περιστερίου, σε παντός τύπου κατοικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, δήμους και σε οποιοδήποτε άλλο κτίριο ή υπηρεσία, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά. Όπου και να μένετε στο Περιστέρι, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στο Περιστέρι ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία, χάριν της εμπειρίας μας και του σύγχρονου εξοπλισμού που έχουμε στην διάθεσή μας. 

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στο Περιστέρι

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο Περιστέρι, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, το άριστα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αποφράξεων  της εταιρείας μας, καταφτάνει στον χώρο σας στο Περιστέρι, για να σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής και δυσοσμίας των αποχετεύσεων σας, μια και καλή.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Περιστέρι και Δυτικά Προάστια Αθηνών

Tο Περιστέρι είναι πόλη και αποτελεί τον κεντρικό και πολυπληθέστερο δήμο του Δυτικού Τομέα του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και τον 8ο πολυπληθέστερο στην Ελλάδα με 139.981 κατοίκους. Η πόλη των 10,050 τετραγωνικών χιλιομέτρων εκτείνεται 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου της πρωτεύουσας, μέχρι τους πρόποδες του ορεινού όγκου του Ποικίλου, που αποτελεί προέκταση του Όρους Αιγάλεω. (πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Περιστέρι

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Περιστέρι, παρέχει μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές. Ξεβουλώνουμε τις αποχετεύσεις σας απο διάφορα μικροαντικείμενα, χώματα, μπάζα, τρίχες, λίπη, φύλλα ακόμα και ρίζες δέντρων, που συχνά φράζουν την δίοδο των υδάτων, με αποτέλεσμα την πλημμύρα σε διάφορους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου ή και την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και άλλους χώρους του κτιρίου. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τις σωληνώσεις, ενώ παράλληλα οι αποχετεύσεις καθαρίζονται σε βάθος και με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απόφραξη με κάμερα Περιστέρι

Αν κατα τις εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας εντοπίσουμε προβλήματα που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την πραγματική πηγή του προβλήματος ώστε να δώσουμε άμεσα λύση και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας το σημείο φραγής και καταγράφουμε σε DVD όλη την διαδικασία και για μελλοντική χρήση. Με τον τρόπο αυτό δεν βρίσκουμε μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων αλλά βλέπουμε και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει και διορθώνει, όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Περιστέρι άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στο Περιστέρι. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και πιο παλιές επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων στο Περιστέρι, με εμπειρία πίσω στο 1973, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο στόλο απο οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ παράλληλα η εταιρεία μας, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες πινακίδες. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Περιστέρι, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα, σε αποφράξεις παντός τύπου. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κτίριο σας. Βρίσκεστε σε καλά χέρια. Προτεραιότητα μας η απόλυτη ικανοποίηση σας.

Αποφράξεις Περιστέρι παντός τύπου

Αποφράξεις στο Περιστέρι απο το 1973
Αποφράξεις στο Περιστέρι απο το 1973

Αποφράξεις στο Περιστέρι σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις αποχετεύσεις πολλών πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα του κτιρίου, που το χρησιμοποιούν απο κοινού. Το αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών ή κακοτεχνίας κατά την κατασκευή του. 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των ετών, έχουν ως αποτέλεσμα, οι σωληνώσεις του κτιρίου να φράζουν και να χρειάζεται άμεσα ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Περιστέρι, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση όλων των αποχετεύσεων του κτιρίου σας.

Αποφράξεις στο Περιστέρι σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή του Περιστερίου σε παντός τύπου επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, καταστήματα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Περιστέρι, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Περιστέρι

Οικονομικές αποφράξεις στο Περιστέρι
Οικονομικές αποφράξεις στο Περιστέρι

Αποφράξεις Περιστέρι 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αττική, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στο Περιστέρι, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, ποιοτική, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και έργων, ένα είναι βέβαιο… 

Η άριστη και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με το χαμηλότερο κόστος. Οι αποφράξεις στην περιοχή του Περιστερίου, γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και  προσεκτικά, με σεβασμό σε εσάς, τον χώρο σας και τους γείτονες. 

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στο Περιστέρι

Για αποφράξεις φρεατίων στο Περιστέρι ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή του Περιστερίου και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Περιστέρι. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλες τις μέρες της βδομάδας, σαββατοκύριακα και αργίες, για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υπεύθυνες υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις την στιγμή που τις χρειάζεστε.

Αποφράξεις νεροχύτη Περιστέρι

Σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να αποστραγγίσει τα νερά; Η λύση είναι η Αποφράξεις Περιστέρι για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, με τον πιο εύκολο, άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Απόφραξη νιπτήρα Περιστέρι

Η Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, είναι απαραίτητη για αποφυγή δυσάρεστων οσμών και για να μην υπάρχουν προβλήματα πλημμύρας. Σε μια τέτοια δύσκολη και άβολη κατάσταση, αν οι απλές μέθοδοι απόφραξης δεν αποδώσουν, τότε καλέστε τις Αποφράξεις Περιστέρι της εταιρίας Ανδρώνης για να σας αποφράξει τον νιπτήρα, αποτελεσματικά, αξιόπιστα και με μόνιμο αποτέλεσμα.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμές Αποφράξεων Περιστέρι

 • Απόφραξη λεκάνης Περιστέρι: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Περιστέρι: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Περιστέρι: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Περιστέρι: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Περιστέρι: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Περιστέρι: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Περιστέρι: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Περιστέρι: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Περιστέρι: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Περιστέρι:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Περιστέρι: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Περιστέρι: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Περιστέρι: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770