apofraxeis

  
  

Οι εταιρείες αποφράξεων στο πλευρό του πελάτη για κάθε πρόβλημα στην αποχέτευση

αποφρακτικες εταιρειες

Το υδροδοτικό δίκτυο των πόλεων αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη κατάκτηση του ανθρώπινου πολιτισμού. Από τη συλλογή του νερού από τα ποτάμια και τις πηγές των βουνών μέχρι το σημείο να απολαμβάνουμε ένα ποτήρι νερό απλά ανοίγοντας μια βρύση μεσολάβησαν αιώνες έρευνας και προσπάθειας που πολύ σπάνια συνειδητοποιούμε και εκτιμούμε.
Άλλο τόσο σημαντική όμως είναι και η «αντίστροφη» χρήση του νερού για κάθε νοικοκυριό, η απορροή του δηλαδή από τη στιγμή που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας και τις ανάγκες του σπιτιού μας (κουζίνα, τουαλέτα, καθαριότητα). Ωστόσο και τα δύο δίκτυα, υδροδοτικό και αποχετευτικό, παρουσιάζουν πολύ συχνά βλάβες και δυσλειτουργίες, αφού το νερό δεν φέρνει μόνο ζωή αλλά και… αποφρακτικά προβλήματα. Ειδικά η αποχέτευση που υποδέχεται το χρησιμοποιημένο νερό είναι πιο ευαίσθητη σε τέτοιες καταστάσεις.
Τα προβλήματα αυτά δεν περιορίζονται μόνο εντός των διαμερισμάτων αλλά ενδέχεται να αφορούν και τους κεντρικούς αγωγούς των πολύ συχνά παμπάλαιων πολυκατοικιών μιας «κουρασμένης» οικιστικά πόλης όπως η Αθήνα. Ακόμη και οι δρόμοι όμως πέφτουν συχνά «θύματα» τέτοιων καταστάσεων, αφού οι βροχοπτώσεις και άλλοι παράγοντες μπορεί να βουλώσουν τα ρείθρα των πεζοδρομίων και να προκαλέσουν προβλήματα στην απορροή των υδάτων.
Οι ξαφνικές μπόρες, που είναι συχνές ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμύρες, ειδικά στα υπόγεια διαμερίσματα, κάτι που επίσης καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες αποφράξεων. Η απάντληση υδάτων αποτελεί συμπληρωματική και εξίσου χρήσιμη εργασία για κάθε σοβαρή εταιρεία αποφράξεων. Ειδικά αντλιοφόρα και βυτιοφόρα οχήματα που βρίσκονται στη διάθεση των επιχειρήσεων δίνουν λύση και σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όσον αφορά πάντως την κύρια εργασία τους, οι εταρείες του κλάδου αποφράξεων βρίσκονται σε κάθε περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και κάθε μεγάλης πόλης, και έχουν έναν μεγάλο στόλο από οχήματα, κυρίως όταν η δουλειά αφορά το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα μιας πολυκατοικίας. Υπάρχουν ακόμη και πιο δύσκολες καταστάσεις που καλείται να διαχειριστεί μια εταιρεία, όπως είναι οι εκκενώσεις βόθρων μεγαλύτερων μονάδων, που μπορεί να είναι π.χ. ένα εργοτάξιο, ένα νοσοκομείο ή κλινική όπου τα απόβλητα είναι τοξικά, ένα στρατόπεδο κ.ο.κ.
Λόγω αυτού του ευρέος φάσματος εργασιών και περιπτώσεων οι εταιρείες αποφράξεων είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μέχρι του σημείου να χρησιμοποιούνται μικροκάμερες για να εντοπιστεί πού βρίσκεται το πρόβλημα που δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Εν συνεχεία η εικόνα μπορεί να καταγραφεί ψηφιακά και να δοθεί στον πελάτη σε μορφή CD ή USB stick για να φανεί το «πριν» και το «μετά» της επίμαχης περιοχής.
Πολλές φορές μάλιστα οι εταιρείες αυτές συνεργάζονται με μικρά, συνοικιακά γραφεία υδραυλικών ώστε μετά από μια πρώτη διάγνωση να αναλαμβάνουν τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις, αφήνοντας τις «ψιλοδουλειές» (π.χ. ξεβουλώματα νιπτήρων, νεροχυτών) στους υδραυλικούς. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχει κανείς κάλυψη τόσο για τα μικροπροβλήματα όσο και για τους μεγαλύτερους μπελάδες που προκύπτουν σε μια πολυκατοικία.
Επειδή όμως και τα μεν και οι δε συμβαίνουν ξαφνικά όπως οι αρρώστιες, καλό είναι να έχει κανείς στο πορτοφόλι του ή στο συρτάρι του την κάρτα ενός καλού γραφείου ή επαγγελματία που εμπιστεύεται για να δώσει άμεσα λύση σε κάθε πρόβλημα. 

 

Μόνιμες λύσεις αποκαταστάσης αποφράξεων αποχέτευσης οικιακού & δημοσίου δικτύου:

 1. Υπερχειλισμένες τουαλέτες
 2. Βουλωμένες μπανιέρες
 3. Φραγμένα Ντουζ
 4. Ανενεργές υδρορροές
 5. Νεροχύτες - σιφώνια
 6. Φρεάτια συγκέντρωσης υδάτων
 7. Οριζόντιες - Κάθετες στήλες πολυκατοικιών

Η apofraxeis24h | αποφράξεις αποχετεύσεων εκτός του κέντρου Αθήνας παρέχει αδιάλλειπτα τις υπηρεσίες της σε όλο το Νομό Αττικής:

Επίσης διεκπεραιώνουμε συναφείς εργασίες με τον αποφρακτικό κλάδο όπως:

 1. Εκκενώσεις - Αδειασμα Βόθρων
 2. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
 3. Κοπές ριζών από εσωτερικό αγωγών
 4. Βιντεοσκοπήσεις εσωτερικού αποχετευτικών δικτύων

Η επιλογή μας για την αποκατάσταση των αποφράξεων εγγυάται:

 • Μηδενικούς χρόνους αναμονής
 • Λύσεις μόνιμου χαρακτήρα που αποτρέπουν την επανεμφάνιση της δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές τιμές
 • 24ωρη εξυπηρέτηση

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που θα επιλύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με απόλυτη επιτυχία μιας και διακατέχονται από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας αλλά έχουν και στη διάθεση τους προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, αποτελούμενο από:

Ηλεκτροκίνητα υδροπιεστικά

Βυτιοφόρα οχήματα

Ριζοκοπτικές μηχανές

Πανίσχυρες αντλίες αναρρόφησης

Κάμερα βιντεοσκόπησης εσωτερικού αγωγών

 
Καλέστε μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και σε εορτές και αργίες και ξενοιάστε από τις αποφράξεις

με 40χρονη εμπειρία, αποτελούμε εγγύηση για αποφρακτικές δυσλειτουργίες σε:

 • Διαμερίσματα
 • Μονοκατοικίες
 • Νοσοκομεία
 • Σχολεία
 • Βιοτεχνίες
 • Βιομηχανίες
 • Πλοία
 • Δημόσιες υπηρεσίες