Αποφράξεις Ηλιούπολη, αποφράξεις αποχετεύσεων Ηλιούπολη
Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις στην Ηλιούπολη και Αποφράξεις στα Νότια Προάστια.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.99.40.888

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Ηλιούπολη Ανδρώνης με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στην Ηλιούπολη, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποιο σημείο ή περιοχή της Ηλιούπολης και να βρίσκεστε άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα.

Για πάνω απο 45 χρόνια η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Ηλιούπολη, με την χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, οχημάτων και τεχνικών, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με επαγγελματισμό, συνέπεια και ξεκάθαρες χρεώσεις.

Αν καλέσετε την Αποφράξεις Ανδρώνης Ηλιούπολη, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη κιόλας επαφή πόσο σχολαστικοί, προσεκτικοί και ευγενικοί είμαστε προσφέροντας σας ένα άριστο αποτέλεσμα.

Οικονομικές Αποφράξεις Ηλιούπολη

45 χρόνια Αποφράξεις στην Ηλιούπολη και όλα τα Νότια Προάστια

Διατηρούμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σαν καινούργιες σε όποιο σημείο της Ηλιούπολης και να βρίσκεστε και πάντα σε πολύ οικονομικές και λογικές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή εμπειρία και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης που σας παρέχουμε αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια κατοικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, τυχόν προβλήματα στις αποχετεύσεις.

Για επαγγελματικές αποφράξεις στην Ηλιούπολη, με εγγύηση και ικανοποίηση 100% εκ του αποτελέσματος,  καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το εξειδικευμένο και άριστα εξοπλισμένο προσωπικό μας, θα λύσει μια και καλή οποίο πρόβλημα απόφραξης έχετε στην περιοχή της Ηλιούπολης. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στην Ηλιούπολη ακόμα και στα πιο δύσκολα, βαθιά και δυσπρόσιτα σημεία, με την χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού αποφράξεων που διαθέτουμε. Εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίησή σας. Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες, δήμους, βιομηχανίες και επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές της Ηλιούπολης, η αποφρακτική Ανδρώνης, είναι έτοιμη να δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

Αποφράξεις Ανδρώνης Ηλιούπολη - 210.99.40.888

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Ηλιούπολη 

Παρέχουμε μόνιμες λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές, σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, δήμους και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και οικονομικά. Αν βρίσκεστε στην Ηλιούπολη τότε είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και αργίες.

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στην Ηλιούπολη

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις φράζουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία, με αποτέλεσμα να απαιτούν την άμεση επέμβαση ειδικού αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στην Ηλιούπολη, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι τεχνικοί μας φτάνουν στον χώρο σας στην Ηλιούπολη, για να σας απαλλάξουν απο το πρόβλημα φραγής των σωληνώσεων σας.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Ηλιούπολη και Νότια Προάστια

Η Ηλιούπολη ανήκει στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις παρυφές του Υμηττού. Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.(πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Ηλιούπολη 

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος πολύ υψηλή πίεσης, καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις αποχετεύσεις σας, για να μην έχετε ποτέ ξανά προβλήματα στις σωληνώσεις σας. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Ηλιούπολη, παρέχει μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για την μόνιμη λύση σε κάθε πρόβλημα των αγωγών. Αντικείμενα, τρίχες, λίπη, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, φύλλα,  διείσδυση απο ρίζες δέντρων κτλ. φράζουν την δίοδο των υδάτων με αποτέλεσμα την πλημμύρα ή την άσχημη μυρωδιά σε κουζίνες, μπάνια και υπόγεια. Με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τον αγωγό, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζεται σε βάθος.

Απόφραξη με κάμερα Ηλιούπολη

Αν οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα, τότε είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πηγή του προβλήματος. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε με τα μάτια μας και καταγράφουμε σε DVD, όχι μόνο το σημείο του προβλήματος αλλά και την γενική κατάσταση των σωληνώσεων σας έχοντας μια πλήρη εικόνα. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει, διορθώνει όλα τα προβλήματα μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Ηλιούπολη άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στην Ηλιούπολη. Εκτός ότι είμαστε απο τις παλιότερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων Ηλιούπολη, με εμπειρία απο το 1973, διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο για όλες τις περιπτώσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουμε πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες σε όλα μας τα οχήματα. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Ηλιούπολη, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς.

Αποφράξεις Ηλιούπολη παντός τύπου

Αποφράξεις σε πολυκατοικίες Ηλιούπολη
Αποφράξεις σε πολυκατοικίες Ηλιούπολη

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά, προβλήματα στις αποχετεύσεις πολυκατοικιών, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων του κτιρίου, επιβαρύνεται επιπλέον απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των ετών, έχουν ως αποτέλεσμα, οι αποχετεύσεις να φράζουν και να χρειάζεται ο καθαρισμός και απόφραξη τους. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Ηλιούπολη, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και συντήρηση των σωληνώσεων του κτιρίου σας, για να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή της Ηλιούπολης σε καταστήματα, εμπορικά κέντρα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, όσο δύσκολο και αν είναι, η εταιρεία μας έχει την εμπειρία αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Ηλιούπολης

Αποφράξεις Ηλιούπολης υπεύθυνα και 100% εγγυημένα
Αποφράξεις Ηλιούπολης υπεύθυνα και 100% εγγυημένα

Αποφράξεις Ηλιούπολης 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αττική, αλλά ελάχιστες είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και γερμανικά επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. Με δέκα οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στην Ηλιούπολη, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, 45 ετή εμπειρία, φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και πράξεων, ένα είναι σίγουρο… Η άριστη και αποτελεσματική απόφραξη, στον λιγότερο χρόνο. Οι αποφράξεις στην περιοχή της Ηλιούπολης, γίνονται αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα, καθαρά και προσεκτικά, γιατί σεβόμαστε εσάς, τον χώρο αλλά και τους γείτονες. 

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στην Ηλιούπολη

Για αποφράξεις φρεατίων στην Ηλιούπολη ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή της Ηλιούπολης και τις γύρω περιοχές, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Ηλιούπολη, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της βδομάδας, ακόμα και αργίες, για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις.

Αποφράξεις νεροχύτη Ηλιούπολη

Σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί να αποστραγγίσει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Ηλιούπολης για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Απόφραξη νιπτήρα Ηλιούπολη

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας απο μικροαντικείμενα, τρίχες, χαρτιά, λίπη, βαμβάκι και οτιδήποτε άλλο φράζει τις σωληνώσεις σας. Με χρήση ειδικών μηχανημάτων και μεθόδων, καθαρίζουμε και φροντίζουμε τον νιπτήρα, απαλλάσσοντας σας, απο όλα τα προβλήματα αποστράγγισης υδάτων και δυσοσμίας.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμές Αποφράξεων Ηλιούπολη

 • Απόφραξη λεκάνης Ηλιούπολη: 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Ηλιούπολη : 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου Ηλιούπολη: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας Ηλιούπολη: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη Ηλιούπολη: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής Ηλιούπολη: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Ηλιούπολη: 30€

 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Ηλιούπολη: 50€

 • Απόφραξη κάθετης κουζινών Ηλιούπολη: 50€

 • Απόφραξη κάθετης υδρορροών Ηλιούπολη:50€

 • Απόφραξη φρεατίου Ηλιούπολη: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα Ηλιούπολη: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου Ηλιούπολη: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770