Αποφράξεις Αμπελόκηποι - Αποφράξεις αποχετεύσεων Αμπελόκηποι Αττικής
Αποφράξεις Αμπελόκηποι - Αποφράξεις αποχετεύσεων Αμπελόκηποι Αττικής

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για αποφράξεις Αμπελόκηποι και Αποφράξεις στο Κέντρο Αθηνών.
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.64.64.000

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αμπελόκηποι Ανδρώνης με πολυετή εμπειρία σε παντός τύπου Αποφράξεις στους Αμπελόκηπους, έρχεται άμεσα στο χώρο σας, σε όποια περιοχή των Αμπελοκήπων και να βρίσκεστε, με ένα απλό τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο και αργίες.

Από το 1973, η εταιρεία μας Αποφράξεις Ανδρώνης Αμπελόκηποι, με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και επαγγελματικών οχημάτων γερμανικής κατασκευής, ειδικά για αποφράξεις παντός τύπου, διασφαλίζει την άρτια λειτουργία και τον πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και χαμηλές χρεώσεις.

Αν καλέσετε την εταιρεία μας, Αποφράξεις Αμπελόκηποι, θα διαπιστώσετε απο την πρώτη επαφή με το προσωπικό μας, πόσο ευγενικοί, σχολαστικοί, προσεκτικοί και άρτια εξοπλισμένοι είμαστε, προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα σε πολύ λογικές τιμές.

Πίνακας Περιεχομένων απόκρυψη

Οικονομικές Αποφράξεις Αμπελόκηποι

45 χρόνια Αποφράξεις στους Αμπελόκηπους και το Κέντρο Αθηνών

Διατηρούμε και συντηρούμε τις αποχετεύσεις σας σε εξαιρετική κατάσταση, σε όποιο σημείο των Αμπελοκήπων και να βρίσκεστε, σε πολύ χαμηλές τιμές. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία στις αποφράξεις Αμπελόκηποι απο το 1973 και έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο πολύ μεγάλο πελατολόγιο μας. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε σε παντός τύπου αποφράξεις, αλλά κυρίως για το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό μας.

Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστη κατάσταση είναι για μια οικία, πολυκατοικία ή οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, να έχει συχνά προβλήματα με τις αποχετεύσεις και έντονη μυρωδιά.

Για επαγγελματικές αποφράξεις στους Αμπελόκηπους, με εγγύηση και 100% ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος,  καλέστε άμεσα την αποφρακτική Ανδρώνης. Το άριστα εξοπλισμένο και άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας απαλλάξει απο όλα τα προβλήματα φραγής των αποχετεύσεων και δυσοσμίας, που αντιμετωπίζεται εντός λίγης ώρας απο την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αμπελόκηποι, κατανοεί απόλυτα την δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και σπεύδει να δώσει άμεσα λύση 24 ώρες το 24ωρο.

Για παντός τύπου αποφράξεις σε κατοικίες, πολυκατοικίες, δήμους, βιομηχανίες και επαγγελματικούς χώρους, σε όλες τις περιοχές των Αμπελοκήπων, η εταιρεία Αποφράξεις Αμπελόκηποι, είναι απόλυτα ικανή να δώσει αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, απαλλάσσοντας σας απο όλα τα προβλήματα στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Αποφράξεις Αμπελόκηποι - 210.64.64.000

Ποιοτικές Υπηρεσίες Απόφραξης Αμπελόκηποι

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων στους Αμπελόκηπους και τις γύρω περιοχές των Αμπελοκήπων σε παντός τύπου κτίρια όπως κατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, σχολεία και δήμους, γρήγορα, αξιόπιστα και με χαμηλές χρεώσεις. Όπου και να μένετε στους Αμπελόκηπους, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. 

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στους Αμπελόκηπους ακόμα και στα πιο δύσκολα και βαθιά σημεία, με την χρήση του εξοπλισμού αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουμε.  

Άμεση επέμβαση για Αποφράξεις στους Αμπελόκηπους

Δυστυχώς πολλές φορές, οι αποχετεύσεις βουλώνουν ξαφνικά ή προκαλούν έντονη δυσοσμία στο χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτούν την άμεση επέμβαση ειδικού συνεργείου αποφράξεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στους Αμπελόκηπους, οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας, οι τεχνικοί αποφράξεων της “Αποφράξεις Αμπελόκηποι“, φτάνουν στον χώρο σας, την ώρα και την μέρα που θέλετε, για να σας απαλλάξουν μια και καλή απο όλα τα προβλήματα των αποχετεύσεων σας, με μόνιμα αποτελέσματα.

Απόφραξη Αποχετεύσεων Αμπελόκηπους και Κέντρο Αθηνών 

Οι Αμπελόκηποι είναι συνοικία της Αθήνας στα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, η οποία εκτείνεται εκατέρωθεν της Οδού Πανόρμου, Λεωφόρου Κηφισίας και της Λεωφόρου Μεσογείων. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του Δήμου Αθηναίων μαζί με την Κυψέλη.

(πηγή: Wikipedia)

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Αμπελόκηποι

Με την χρήση πιεστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης, καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ακρίβεια τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τις σωληνώσεις σας καθαρές απο άκρη σ’ άκρη. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αμπελόκηποι, παρέχει επιπλέον μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης για συντήρηση των αποχετεύσεων σας. Μικροαντικείμενα, μπάζα, τρίχες, λίπη, χαρτιά, τρόφιμα, ανόργανες και οργανικές ύλες, με την χρήση της απόφραξης με υδροβολή απομακρύνονται όλα τα εμπόδια απο τον αγωγό, ενώ παράλληλα οι σωληνώσεις καθαρίζονται σε βάθος και με διαρκή αποτέλεσμα.

Απόφραξη με κάμερα Αμπελόκηποι

Εφόσον οι εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου σας αποκαλύψουν προβλήματα, που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, τότε είναι πιθανόν να χρειαστεί η χρήση απόφραξης με κάμερα, ώστε να διαπιστώσουμε με ακρίβεια το σημείο του προβλήματος και να δώσουμε άμεσα λύση και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με την χρήση κάμερας CCTV, βλέπουμε μέσα απο την οθόνη, ακριβώς το προβληματικό σημείο και το καταγράφουμε σε DVD.

Με την μέθοδο απόφραξης με κάμερα, δεν ανακαλύπτουμε άμεσα μόνο το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων σας, αλλά και την γενική κατάσταση των αποχετεύσεων σας έχοντας μια ξεκάθαρη και πλήρη εικόνα για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο κόστος, καθαρίζει, ελέγχει και διορθώνει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις του κτιρίου σας, μια και καλή.

Καλέστε τις Αποφράξεις Αμπελόκηποι άμεσα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να καλέσετε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης στους Αμπελόκηπους. Εκτός ότι είμαστε απο τις πιο αξιόπιστες και παλιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο χώρο των αποφράξεων στους Αμπελόκηπους, με εμπειρία πίσω στο 1973, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων, γερμανικής τεχνολογίας, για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ενώ παράλληλα διαθέτουμε πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες. Με την εταιρεία Αποφράξεις Ανδρώνης Αμπελόκηποι, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς.

Αποφράξεις Αμπελόκηποι παντός τύπου

Αποφράξεις Αμπελόκηποι
Οικονομικές αποφράξεις στους Αμπελόκηπους Αττικής όλο το 24ωρο

Αποφράξεις στους Αμπελόκηπους σε πολυκατοικίες 

Παρατηρούνται συχνά προβλήματα στις σωληνώσεις πολυκατοικιών στους Αμπελόκηπους, λόγω της έντονης χρήσης του αποχετευτικού συστήματος απο όλα τα διαμερίσματα που το μοιράζονται απο κοινού. Το δίκτυο σωληνώσεων της πολυκατοικίας, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο απο την μη ορθή συντήρησή του, αλλά και πιθανόν λόγω κακής ποιότητας υλικών κατά την κατασκευή του.

 Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν ως αποτέλεσμα, οι αποχετεύσεις να βουλώνουν και να απαιτείται ο καθαρισμός και η απόφραξη τους. Η Αποφράξεις Αμπελόκηποι, αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό και την συντήρηση των αποχετεύσεων του κτιρίου σας.

Αποφράξεις στους Αμπελόκηπους σε επαγγελματικούς χώρους 

Αποφράξεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε παντός τύπου καταστήματα, εμπορικά κέντρα και όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για την άριστη συντήρηση και απόφραξη των βουλωμένων αποχετεύσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στις σωληνώσεις σας που σας δημιουργεί πονοκέφαλο, όσο σοβαρό και αν είναι, η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αμπελόκηποι, έχει την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.

Γενικές Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αξιόπιστες και υπεύθυνες αποφράξεις στους Αμπελόκηπους απο το 1973
Αξιόπιστες και υπεύθυνες αποφράξεις στους Αμπελόκηπους απο το 1973

Αποφράξεις Αμπελόκηποι 100% εγγυημένα & υπεύθυνα 

Σίγουρα υπάρχουν πολλές εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων στην Αθήνα και τους Αμπελόκηπους, αλλά μετρημένες στα δάκτυλα είναι οι εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και επαγγελματικά οχήματα με κίτρινες πινακίδες. 

Με δέκα ειδικά αποφρακτικά οχήματα για όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων στους Αμπελόκηπους, με βυτία πολλαπλών χρήσεων, άριστη & φιλική εξυπηρέτηση και συνέπεια λόγων και πράξεων, ένα είναι σίγουρο… Η άρτια, άμεση και αποτελεσματική απόφραξη, στον συντομότερο χρόνο, με τις οικονομικότερες χρεώσεις. Οι αποφράξεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων, λαμβάνουν χώρα όλες τις ώρες, αθόρυβα, γρήγορα, άοσμα και πολύ προσεκτικά.

Αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων στους Αμπελόκηπους

Για αποφράξεις φρεατίων στους Αμπελόκηπους ή για άμεση άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους στην περιοχή των Αμπελοκήπων και τις γύρω περιοχές της Αθήνας, η λύση είναι μία… Αποφράξεις Αμπελόκηποι 24/7, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, ακόμα και τις αργίες, για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για παντός τύπου αποφράξεις, ακριβώς την στιγμή και την ώρα που τις χρειάζεστε.

Περιοχές αποφράξεων στο Κέντρο Αθήνας

Για αποφράξεις στους Αμπελόκηπους καλέστε: 210.64.64.000

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές εξυπηρέτησης για αποφράξεις στο κέντρο Αθήνας απο την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ με αλφαβητική σειρά.   210.64.53.111 210.64.64.000

Αποφράξεις νεροχύτη Αμπελόκηποι

Βρίσκεστε στους Αμπελόκηπους και σας ταλαιπωρεί ο βουλωμένος νεροχύτης της κουζίνας σας; Μυρίζει άσχημα ή αργεί πολύ να τραβήξει τα νερά; Χρειάζεστε άμεσα τις Αποφράξεις Αμπελόκηποι για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Απόφραξη νιπτήρα Αμπελόκηποι

Απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας, σε όποιο σημείο των Αμπελοκήπων και αν είστε, απο όλα τα εμπόδια όπως τρίχες, χαρτιά, λίπη ή οτιδήποτε άλλο βουλώνει τις σωληνώσεις του νιπτήρα σας. Με χρήση σύγχρονων τεχνικών απόφραξης και σύγχρονων μηχανημάτων, καθαρίζουμε τον νιπτήρα σας και φροντίζουμε για την σωστή λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Τιμές Αποφράξεων Αμπελόκηποι

 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας : 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας: 50€

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής μπαλκονιού: 50€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 30€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης  υδρορροών:50€

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου: 50€

 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα: 100€

 • Καθαρισμός δικτύου απο 80€

 •  Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α 24%.
 •  Για βραδινές ώρες & σε Αργίες – Εορτές μετά τις 20:00, υπάρχει επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770