Προληπτικά μηνιαία συμβόλαια συντήρησης αποχετεύσεων
Προληπτικά μηνιαία συμβόλαια συντήρησης αποχετεύσεων

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ απόφραξης της αγοράς. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με την χρήση πιεστικού, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διατηρείτε τις αποχετεύσεις του κτιρίου σας σε άριστη κατάσταση, ενώ παράλληλα ξενοιάζετε απο προβλήματα στις σωληνώσεις που σας ταλαιπωρούν.

Ο κίνδυνος να βουλώσει η αποχέτευσή σας είναι πάντα ορατός, είτε πρόκειται για την κατοικία, τον χώρο εργασία σας ή το εξοχικό. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αθήνα με πιστοποιημένους τεχνικούς αποφράξεων και σύγχρονα αποφρακτικά εργαλεία, φροντίζει με υπευθυνότητα τις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις του κτιρίου σας σε χαμηλές τιμές.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα σε χρόνια προβλήματα των αποχετεύσεων που σας ταλαιπωρούν με ένα συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης αποχέτευσης.

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

Συντήρηση αποχετεύσεων για πολυκατοικίες

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ με εμπειρία απο το 1973 σε αποφράξεις σε όλη την Αθήνα και την Αττική, γνωρίζει πολύ καλά πως μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί εύκολα να υπερχειλίσει με κίνδυνο την υγείας σας αλλά και σημαντικές υλικές ζημιές σε πατώματα, τοίχους, υπόγεια, κτλ.

Στους σωλήνες της αποχέτευσης, με τα χρόνια και την καθημερινή χρήση, μπορεί να συσσωρευτεί λίπος και οργανικές και ανόργανες ύλες, που σιγά σιγά μειώνουν την διάμετρο του σωλήνα μειώνοντας την ροή του νερού και την ταχύτητα αποστράγγισης.

Η μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, με καθαρισμό νερού πολύ υψηλής πίεσης, απομακρύνει με επιτυχία λάσπες, λίπη και οτιδήποτε άλλο συσσωρεύεται στις σωληνώσεις του κτιρίου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

 • Γιατί να προτιμήσω ένα συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης;

Ένα ρητό λέει “ένα γραμμάριο πρόληψη ισοδυναμεί με έναν τόνο θεραπεία”, που σημαίνει πως μια τακτική και προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων ενός κτιρίου μπορεί όχι μόνο να σας απαλλάξει απο δυσάρεστα προβλήματα και ζημιές, αλλά να επαναφέρει τις σωληνώσεις σας στην αρχική τους κατάσταση διατηρώντας τες σαν καινούργιες.

Η έλλειψη τακτικού και προσεγμένου καθαρισμού των αποχετεύσεων, επιφέρει συχνές και δυσάρεστες καταστάσεις φραγής των σωληνώσεων με τα γνωστά επακόλουθα όπως πλημμύρες, βουλωμένα φρεάτια, τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες και πολλά άλλα που κάνουν την ζωή σας δύσκολη.  Το δίκτυο σωληνώσεων αποχέτευσης πρέπει να συντηρείται προληπτικά με πιεστικό μηχάνημα σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τη χρήση δικτύου αποχέτευσης απορροής ομβρίων και σιφωνίων.

Με την πληρωμή του μηνιαίου παγίου, η εταιρία μας θα ελέγχει προληπτικά τις αποχετεύσεις σας και θα τις επιδιορθώνει χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Λόγω των μηνιαίων ταχτικών ελέγχων της αποχέτευσης σας απο την αποφρακτική Ανδρώνης, είναι αδύνατον να φράξει η αποχέτευση απότομα. Ακόμα όμως και στην περίπτωση αυτή απο λάθος ή ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον χρέωση (πέραν του μηνιαίου παγίου) για την απόφραξη της αποχέτευσης σας είτε αυτή γίνει με πιεστικό νερού είτε με οποιοδήποτε άλλη αποφρακτική μέθοδο!

 • Τι κερδίζω με την μηνιαία συντήρηση των αποχετεύσεων;

Εμπιστευτείτε σε εμάς την συντήρηση των αποχετεύσεων του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση και ξενοιάστε μια και καλή απο όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις σας και ξεχάστε φραγμένους αγωγούς και φρεάτια για πάντα. Απαλλαγείτε οριστικά απο το άγχος και τον φόβο φραγής των σωληνώσεων σας και μηδενίστε την περίπτωση πλημμύρας με όμβρια ύδατα και άλλες ακαθαρσίες.

Επικοινωνήστε με την Αποφρακτική Ανδρώνης, είτε είστε ιδιώτης είτε είστε επαγγελματίας, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση μηνιαίας συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας.

 • Πως βοηθάει το πιεστικό νερού (υδροβολή) στις αποχετεύσεις;

Το πιεστικό νερού είναι ένα μηχάνημα που πετάει νερό με πολύ υψηλή πίεση (υδροβολή), μέσα στον αποχετευτικό σωλήνα και προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να διαλύει οτιδήποτε υλικό φράζει ή μπλοκάρει το φρεάτιο. Η χρήση του πρέπει να γίνεται μόνο απο επαγγελματίες με εμπειρία στις αποφράξεις με πιεστικό μηχάνημα. 

 • Γιατί να επιλέξετε εμάς για την μηνιαία συντήρηση των αποχετεύσεων σας;

Ξεχωρίζουμε, όχι μόνο για την εμπειρία 50 ετών στις αποφράξεις, τον πιστοποιημένο στόλο και το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, αλλά κυρίως για την φιλική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση και την συνέπεια λόγων και πράξεων. Με εμπειρία απο το 1973, πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ  και χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων, μπορείτε να είστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα. 

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Παρέχουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων και κατηγοριών, σε πολύ χαμηλές τιμές με εγγύηση αποτελέσματος. Ξενοιάστε απο όλα τα προβλήματα των αποχετεύσευων μια και καλή.

Οικονομική μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Η αποφρακτική Ανδρώνης,  προσφέρει υπηρεσίες μηνιαίας συντήρησης αποχετεύσεων σε εξαιρετικές τιμές, κατόπιν συνεννοήσεως με τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Συντήρηση αποχέτευσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής

Όπου και να βρίσκεστε στην Αθήνα ή την Αττική, η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια μηνιαίας συντήρησης αποχετεύσεων λύνοντας όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, αποφραξεισ, αποφρακτικές υπηρεσίες

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας : 50€

 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 40€

 • Απόφραξη σιφόνι μπάνιου: 50€

 • Απόφραξη μπανιέρας: 40€

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€

 • Απόφραξη υδρορροής μπαλκονιού: 40€

 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης: 30€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών: 50€

 • Απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροών:50€

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου: 50€

 • Διάγνωση με κάμερα: 80€

 • Καθαρισμός δικτύου: 80€

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770