Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Αθήνα
Απόφραξη βουλωμένου σιφονιού μπάνιου σε πολύ οικονομικές τιμές

Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη σιφωνιού δαπέδου μπάνιου. Ερχόμαστε ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη σιφωνιού μπάνιου ή κοινώς το ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου, είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν καθημερινά. Το σιφόνι δαπέδου του μπάνιου μπορεί να βουλώσει, με αποτέλεσμα την υπερχείλιση υδάτων και την άσχημη οσμή του μπάνιου.

Το βούλωμα σιφωνιού δαπέδου οφείλεται κυρίως στην ηλικία των υδραυλικών και των αποχετεύσεων ενός κτιρίου, καθώς επίσης και απο την κακή χρήση του αποχετευτικού σας συστήματος. 

Η χρήση του σιφωνιού δαπέδου είναι πολύ σημαντική, καθώς παγιδεύει τις δυσάρεστες οσμές μέσα στις σωληνώσεις. Με τα χρόνια όμως είναι πιθανό, το σιφόνι να φράξει λόγω οργανικών και ανόργανων υλών. Τότε η απόφραξη σιφωνιού μπάνιου είναι αναγκαία.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Πλήρης απόφραξη – ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου μπάνιου 

Το σιφώνι δαπέδου είναι πολύ σημαντικό για το μπάνιο σας, καθώς σας προστατεύει απο υπερχείλιση σε περίπτωση πλημμύρας απο οποιαδήποτε διαρροή νερού, είτε είναι απο το πλυντήριο, τον νιπτήρα ή την μπανιέρα. Οπότε η άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία του είναι απαραίτητη.

Ειδικά στην περίπτωση που έχετε ντουζιέρα, η σωστή χρήση του σιφονιού μπάνιου είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού το σιφώνι δαπέδου αποστραγγίζει όλα τα νερά που πέφτουν στο πάτωμα.

Αν για κάποιο λόγο το σιφόνι δαπέδου του μπάνιου σας είναι φραγμένο ή δεν αποστραγγίζει τα νερά με γρήγορο ρυθμό, είναι πιθανόν, σε περίπτωση πλημμύρας ή άλλου προβλήματος, τα νερά να καταλήξουν στο σαλόνι, τα δωμάτια σας ή όπου αλλού μπορεί να φτάσει το νερό. Αν το σιφώνι σας δεν λειτουργεί σωστά ή υπολειτουργεί, ελάτε άμεσα σε επαφή με την εταιρεία μας “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ για έλεγχο και πλήρη απόφραξη βουλωμένου σιφωνιού μπάνιου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

  • Πως μπορώ να ξεβουλώσω μόνος μου το σιφώνι του μπάνιου ;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απόφραξη του σιφονιού του μπάνιου σας απο μικροαντικείμενα ή ανόργανες και οργανικές ύλες. Μερικοί τρόποι απο αυτούς είναι οι παρακάτω:

  1. Απόφραξη – ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου με βεντούζα.
    Η αποφρακτική βεντούζα είναι ένα πολύ χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για διάφορα είδη απόφραξης και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Παίρνετε μια βεντούζα και αλείφετε στο στόμιο της βεντούζας πετρέλαιο ή βαζελίνη για καλύτερη πρόσφυση. Στην συνέχεια με δυνατές και σταθερές κινήσεις πιέζουμε την βεντούζα αρκετές φορές. Τέλος, ρίχνετε ζεστό νερό γύρω στους 80 βαθμούς είτε στην μπανιέρα, είτε στον νιπτήρα του μπάνιου σας ώστε να καταλήξει στο σιφόνι και να παρασύρει τυχόν υπολείμματα. 
  2. Απόφραξη – ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου με βραστό νερό και μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού.
     Ρίξτε 150-200 γρ. μαγειρικής σόδας (περίπου ένα ποτήρι), στο σιφόνι του μπάνιου σας. Μετά απο 2-3 λεπτά ρίξτε ένα ποτήρι ξύδι.Το μείγμα αυτό προκαλεί δυο χημικές ενώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ανθρακικού οξέως και οξικού νατρίου. Προκαλείται έτσι απο την μίξη των δύο υλικών, μια αναβράζουσα αντίδραση που βοηθά σημαντικά στην διάσπαση των αλάτων και των οργανικών – ανόργανων υλών που είναι οι κύριες αιτίας φραγής ενός σιφονιού μπάνιου. Τέλος γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε την να βράσει. Ρίξτε προσεκτικά το νερό με σταθερή ροή μέσα στο στόμιο του νιπτήρα ή της μπανιέρας. Το ζεστό νερό θα καταλήξει στο σιφόνι και θα απομακρύνει τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει στα τοιχώματα του σωλήνα.
  3. Απόφραξη – ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου με αποφρακτικό φίδι.
    Ξεβουλώστε το σιφόνι μπάνιου με την χρήση του χειροκίνητου φιδιού υδραυλικού. Εισάγετε το φίδι στην αποχέτευση του σιφονιού και περιστρέψτε το καθώς το πιέζετε. Εκεί που θα συναντήσετε εμπόδιο, εκεί είναι και το πρόβλημα φραγής του σιφονιού σας. Συνεχίστε να πιέζετε, γυρνώντας δεξιά – αριστερά το φίδι για να μαγκώσει στο εμπόδιο και με την δύναμή σας να το διαλύσει. Τέλος, ρίχνετε 3-5 λίτρα ζεστό νερό στο νιπτήρα ή το μπάνιο σας, ώστε να καταλήξει με την σειρά του στο σιφόνι του μπάνιου και να παρασύρει τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει.
  4. Απόφραξη – ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου με χημικά.
     Δεν θα προτείναμε αυτή την μέθοδο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για την επικινδυνότητα της αλλά και τις σοβαρές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να φοράτε μάσκα γυαλιών, προστατευτικά γάντια και ο χώρος πρέπει να αερίζεται επαρκώς.
  • Δεν θέλω να ξεβουλώσω το σιφώνι του μπάνιου μόνος μου, τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν θέλετε να ξεβουλώσετε μόνος σας τον σιφόνι του μπάνιου σας ή δεν βρήκατε λύση χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους απόφραξης σιφωνιού μπάνιου, είμαστε δίπλα σε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και συνέπεια να σας απαλλάξουμε πλήρως απο όλα προβλήματα φραγής του σιφονιού σας μια και καλή. Το ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου είναι σημαντικό να γίνει απο επαγγελματία για αποφυγή βλαβών.

Οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Ανδρώνης είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο να σας δώσουν μόνιμη, επαγγελματική λύση χρησιμοποιώντας τις πιο σωστές, ασφαλής και αποτελεσματικές μεθόδους, με χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών που δεν βλάπτουν την υγεία σας ή τις σωληνώσεις σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

  • Γιατί βουλώνει συχνά το σιφώνι του μπάνιου μου; 

Το σιφόνι του μπάνιου είναι πολύ χρήσιμο και απολύτως απαραίτητο μιας και εκεί καταλήγουν και οι τρεις σωλήνες του μπάνιου που ανήκουν στην μπανιέρα, το νιπτήρα και το πλυντήριο. Οπότε η σωστή λειτουργία του σιφονιού προϋποθέτει και την σωστή χρήση και των άλλων πηγών που αναφέραμε. Όλα λοιπόν καταλήγουν στο σιφόνι του μπάνιου όπως τρίχες, λίπη, βαμβάκι, μικρά αντικείμενα και ότι άλλο πέσει κατά λάθος στις σωληνώσεις, οπότε, με τον καιρό και την χρήση του σαπουνιού και του απορρυπαντικού, το σιφόνι σιγά σιγά φράζει και η αποστράγγιση των υδάτων γίνεται όλο και πιο αργή.

  • Τι μπορώ να κάνω για να μην βουλώνει το σιφώνι του μπάνιου;

Για να διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό των σωλήνα του σιφονιού και να μειώσετε στο ελάχιστο τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σωληνώσεις του απο τρίχες, χαρτιά, απορρυπαντικά  και σαπούνια, πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε το πλαστικό διάτρητο φιλτράκι που μπαίνει στο σιφόνι της μπανιέρας που κατακρατεί τρίχες και αντικείμενα ενώ παράλληλα προσέχετε πολύ να μην ρίχνετε στις αποχετεύσεις τίποτα άλλο εκτός απο υγρά.

  • Ποιο είναι το κόστος για την απόφραξη ξεβούλωμα σιφωνιού μπάνιου;

Το κόστος για την απόφραξη του βουλωμένου σιφωνιού μπάνιου είναι 50€ με εγγύηση άριστης λειτουργίας και διαρκή αποτέλεσμα. Για περισσότερες απορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαθέτουμε εμπειρία απο το 1973 σε παντός είδους αποφράξεις ενώ παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Φραγμένο σιφώνι μπάνιου

Το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, με χρήση των κατάλληλων εργαλείων και μηχανημάτων όπως το ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα, μπορεί να αποφράξει πλήρως και να καθαρίσει αποτελεσματικό το βουλωμένο σιφόνι μπάνιου

Ξεβούλωμα σιφωνιού με χημικά

Συστήνουμε να αποφύγετε την χρήση χημικών ουσιών για την απόφραξη του βουλωμένου σιφονιού μπάνιου. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στα τοιχώματα των σωληνώσεων, ενώ υπάρχει κίνδυνος στην υγεία σας απο την λάθος χρήση & εφαρμογή τους.

Πότε χρειάζεται ξεβούλωμα το σιφόνι του μπάνιου

Η βασική λειτουργία για το σιφόνι δαπέδου είναι να αποστραγγίζει τα νερά που πέφτουν στο πάτωμα και να κρατάει τις δυσάρεστες μυρωδιές μέσα στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Αν λοιπόν το μπάνιο σας μυρίζει άσχημα ή δεν απορροφά τα νερά όπως πρέπει, τότε είναι ώρα να καλέσετε την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ – VIDEO

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770