Απόφραξη βουλωμένου νεροχύτη κουζίνας Αθήνα
Απόφραξη βουλωμένου νεροχύτη κουζίνας σε πολύ οικονομικές τιμές

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Αθήνα

Προσφέρουμε τις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για απόφραξη νεροχύτη κουζίνας. Ερχόμαστε στο χώρο σας ΑΜΕΣΑ! 
Καλέστε μας όλο το 24ωρο:  210.77.77.770

Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Με την πάροδο του χρόνου, το φράξιμο ή βούλωμα του νεροχύτη απο τροφές, λίπη, μικρο αντικείμενα και χαρτιά είναι αναπόφευκτο.

Σε πολλές περιπτώσεις φραγής στη σωλήνωση ενός νεροχύτη, η λύση μπορεί να είναι απλή. Με την χρήση ζεστού νερού, βεντούζας, αφαίρεση της καμπής κάτω απο τον νεροχύτη ή χρήση χημικών, μπορεί να δώσετε λύση στο βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας.

Αν όμως οι παραπάνω λύσεις είναι πρόχειρες ή δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας με βρωμιές, λίπη και ακαθαρσίες, είμαστε εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να βοηθήσουμε στην πλήρη απόφραξη του βουλωμένου νεροχύτη σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πλήρης ξεβούλωμα – απόφραξη του νεροχύτη σας οικονομικά

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ πραγματοποιεί απόφραξη του νεροχύτη σας άμεσα και οικονομικά απαλλάσσοντας σας απο το συχνό πρόβλημα φραγής του σωλήνα και έντονης δυσοσμίας. Είμαστε ειδικοί στην απόφραξη νεροχύτη κουζίνας με χρήση κατάλληλων και αποτελεσματικών μεθόδων. Επιπλέον, μετά την πλήρη απόφραξη του βουλωμένου νεροχύτη σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για μόνιμη λύση.

Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς πολλές φορές το πρόβλημα διαπιστώνεται βαθιά μέσα στην αποχέτευση, οπότε δεν μπορεί να επιλυθεί με την χρήση των απλών τεχνικών απόφραξης του σωλήνα του νεροχύτη.

Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας γίνεται με ειδικά εργαλεία απόφραξης όπως βεντούζα, τρόμπα απόφραξης νεροχύτη, πιστόλι αποφράξεως νεροχύτη, χειροκίνητο και ηλεκτροκίνητο αποφρακτικό σπιράλ (ατσαλίνα), κάβουρα καθώς επίσης και χρήση αποφρακτικής κάμερα αποχέτευσης

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

– Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

  • Τι μπορώ να κάνω για το ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας απο υπολείμματα τροφών, λίπη και μικροαντικειμένων που κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα. Μερικοί τρόποι απο αυτούς είναι οι παρακάτω:

  1. Απόφραξη – ξεβούλωμα νεροχύτη με βεντούζα. Η βεντούζα πρέπει να εφάπτει ακριβώς στο σιφόνι σας. Στη συνέχεια βουλώστε με πανί η μονωτική ταινία την έξοδο υπερχείλισης και αν υπάρχει και δεύτερος νεροχύτης βουλώστε και αυτόν. Αμέσως μετά αφαιρέστε το προστατευτικό διχτάκι απο το στόμιο του σιφονιού και γεμίστε με νερό τον νεροχύτη ώστε να καλύπτει πλήρως την βεντούζα. Στη συνέχεια με κοφτές και γρήγορες κινήσεις κάντε την βεντούζα πάνω και κάτω ώστε να δημιουργηθεί κενό αέρος για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες απο τον σωλήνα του νεροχύτη. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί. Τέλος αφαιρέστε όλα καλύμματα και τις μονωτικές ταινίες και ρίξτε βραστό νερό.
  2. Απόφραξη – ξεβούλωμα νεροχύτη με βραστό νερό. Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε την να βράσει. Ρίξτε προσεκτικά το νερό με σταθερή ροή μέσα στο στόμιο του νεροχύτη. Το ζεστό νερό είναι ικανό να μαλακώσει τα ξεραμένα λίπη και να καθαρίσει το εσωτερικό του σωλήνα του νεροχύτη. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε στο βραστό νερό μαγειρική σόδα, αλάτι, ξύδι ή και υγρό πιάτων.
  3. Απόφραξη – ξεβούλωμα νεροχύτη με σύρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εύκαμπτο σύρμα ή μια ατσαλίνα που εύκολα μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, για απομάκρυνση των υπολειμμάτων σπρώχνοντας με αργές και δυνατές κινήσεις το σύρμα μέσα στο σωλήνα. Τέλος ρίξτε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ώστε να απομακρύνει πλήρως ότι έχει απομείνει. 
  4. Απόφραξη – ξεβούλωμα νεροχύτη με χημικά. Δεν θα προτείναμε αυτή την μέθοδο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για την επικινδυνότητα της αλλά και τις σοβαρές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να φοράτε μάσκα γιαλιών, προστατευτικά γάντια και ο χώρος πρέπει να αερίζεται επαρκώς.
  • Δεν θέλω να ξεβουλώσω τον νεροχύτη μόνος μου, τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν θέλετε να αποφράξετε μόνος σας τον βουλωμένο σωλήνα του νεροχύτη σας ή δεν βρήκατε λύση χρησιμοποιώντας τις απλές μεθόδους απόφραξης νεροχύτη κουζίνας, είμαστε δίπλα σε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και συνέπεια να σας απαλλάξουμε πλήρως απο προβλήματα φραγής του νεροχύτη σας. 

Οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Ανδρώνης είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο να σας δώσουν μόνιμη, επαγγελματική λύση χρησιμοποιώντας τις πιο σωστές, ασφαλής και αποτελεσματικές μεθόδους, με χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών που δεν βλάπτουν την υγεία σας ή τις σωληνώσεις σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, για αποτελεσματική απόφραξη αποχετεύσεων με υδροβολή, για άντληση υδάτων απο πλημμυρισμένους χώρους, για αποφράξεις φρεατίων παντός τύπου, για απόφραξη υδρορροών (κάθετες ή οριζόντιες). 

Επίσης είμαστε ειδικοί σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, σε αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου, που συχνά ταλαιπωρεί τα νοικοκυριά, σε αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις σε βουλωμένα σιφόνια με μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

  • Εργαλεία απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

Υπάρχουν διάφορα αποφρακτικά εργαλεία και μηχανήματα για την σωστή και πετυχημένη απόφραξη του νεροχύτη σας. Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει άριστα μηχανήματα και εργαλεία, που μας επιτρέπουν να δώσουμε την βέλτιστη λύση σε κάθε είδους προβλήματος απόφραξης νεροχύτη κουζίνας:

  1. Βεντούζα απόφραξης νεροχύτη
  2. Βεντούζα – τρόμπα ξεβουλώματος νεροχύτη
  3. Τρόμπα αποφράξεως νεροχύτη
  4. Χειροκίνητη & ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα
  5. Πιστόλι απόφραξης νεροχύτη κουζίνας
  6. Τηλεσκοπική κάμερα αποφράξεων
  7. Κάβουρες και άλλα εργαλεία
  • Γιατί βουλώνει συχνά ο νεροχύτης μου; 

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους βουλώνει ένας νεροχύτης κουζίνας. Ας αναλογιστούμε μόνο ότι ο νεροχύτης χρησιμοποιείται καθημερινά, πολλές φορές και καθ’ όλη της διάρκεια της μέρας. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή αργά η γρήγορα να βουλώσει. Συνήθως τα κυριότερα αίτια φραγής ενός νεροχύτη είναι οι τροφές που εισέρχονται στον σωλήνα,  τα μαγειρικά λίπη και έλαια, οι χαρτοπετσέτες κουζίνας, διάφορα πλαστικά, καλαμάκια και οδοντογλυφίδες.

  • Τι μπορώ να κάνω για να μην βουλώνει συχνά ο νεροχύτης μου;

Για να διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό των σωλήνα του νεροχύτη και να μειώσετε στο ελάχιστο τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σωληνώσεις του απο τροφές και λίπη πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε το πλαστικό καπάκι που μπαίνει στο σιφόνι του νεροχύτη που κρατάει μεγάλη ποσότητα τροφών , σκουπιδιών και χαρτιών. Επίσης ο καθαρισμός της αποχέτευσης με χρήση μαγειρικής σόδας και χρήση βραστού νερού, κρατάει τις σωληνώσεις σας καθαρές και τους χαρίζει καθαριότητα και υγιεινή χωρίς προβλήματα.

  • Ποιο είναι το κόστος για την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας;

Το κόστος για την απόφραξη του βουλωμένου νεροχύτη κουζίνας είναι 50€ με εγγύηση άριστης λειτουργίας και διαρκή αποτέλεσμα. Για περισσότερες απορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας. Διαθέτουμε εμπειρία απο το 1973 σε παντός είδους αποφράξεις ενώ παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρίες με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Συμβουλές απόφραξης νεροχύτη

Καθαρίστε προσεκτικά τα φαγητά απο τα πιάτα πριν τα τοποθετήσετε στον νεροχύτη και φροντίστε να έχετε πάντα προστατευτικό διάτρητο φιλτράκι στο στόμιο του νεροχύτη, ώστε να κρατάει τροφές και υπολείμματα.

Ξεβούλωμα νεροχύτη και χημικά

Αποφύγετε την χρήση χημικών ουσιών για την απόφραξη του βουλωμένου νεροχύτη της κουζίνας σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στα τοιχώματα των σωληνώσεων ενώ υπάρχει κίνδυνος στην υγεία σας απο την λάθος χρήση & εφαρμογή τους.

Πότε χρειάζεται ξεβούλωμα ο νεροχύτης;

Η απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας είναι απαραίτητη όταν τα νερά δεν αδειάζουν ή απορροφούνται σιγά-σιγά. Επίσης ο νεροχύτης χρειάζεται απόφραξη, όταν μυρίζει έντονα η αποχέτευση της κουζίνας σας απο στάσιμα νερά ή τροφές που υπάρχουν κολλημένες στα τοιχώματα του σωλήνα.

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Αποφραξεις Αθηνα Ανδρωνης

Από το 1973

Αποφραξεις ολο το 24ωρο

Αργίες και Κυριακές

Αποφρακτικη Ανδρωνης

Καλέστε 210.77.77.770